Roman Melesh, noul director general al Kandia Dulce

Producatorul roman Kandia Dulce anunta numirea lui Roman Melesh in functia de Director General. Noul Director General se alatura companiei Kandia Dulce dupa o experienta de 20 de ani in cadrul Kraft Foods/Mondelez International. Printre pozitiile pe care le-a ocupat recent se numara cea de Vicepresedinte al Diviziei Coffee and Cocoa Beverages
in Europa de Est, Orientul Mijlociu si Africa.
Inainte de a detine aceasta functie, Roman Melesh a ocupat in cadrul Kraft Foods/Mondelez pozitii de conducere ale diviziilor Coffee, Refreshment Beverages, Salted Snacks, Cocoa Beverages, Gum, Candy and Chocolate.

„Kandia Dulce este o companie romaneasca ce ofera oportunitati extraordinare la nivelul dezvoltarii si comunicarii produselor. A pune o experienta indelungata cu branduri internationale, in slujba unui lider local precum Kandia Dulce, este un milestone profesional pe care il marchez cu entuziasm. Calitatea de Director General al Kandia Dulce reprezinta, asadar, o onoare si o provocare!”, declara Roman Melesh.

Kandia Dulce este cel mai mare producator local de ciocolata, portofoliul actual de produse cuprinzand brandurile Rom, Magura, Kandia, Primola, Laura, Sugus si Silvana.