Rollton, un nou brand in portofoliul companiei Marathon Distribution Group

Din luna mai 2015, portofoliul Marathon Distribution Group, una din cele mai mari companii de distributie produse alimentare din Romania, s-a imbogatit cu un nou brand: Rollton.
Compania a semnat recent un acord de colaborare cu Rollton, un producator de mancaruri instant din Rusia, acord ce vizeaza distributia pe piata romaneasca a trei game de produse din portofoliul acestuia: supele instant, piureurile si bazele pentru mancaruri.
Asadar, din luna mai, Marathon Distribution Group va distribui in comertul modern, comertul traditional si horeca un numar de 15 sku-uri din portofoliul Rollton, impartite in cele trei categorii mai sus mentionate.
In categoria supelor instant sunt disponibile urmatoarele sortimente: supa fidea de pui, supa fidea de pui picanta, vita, ciuperci si legume, toate in ambalaje de 60 de g.
Supele instant reprezinta in acest moment cea mai importanta categorie de produse, atat din perspectiva numarului de articole cat si a ponderii in cifra de afaceri.
Din gama piureurilor instant amintim piureul de cartofi clasic in variantele de ambalaj de 100 g si 1 kg si piureul de cartofi cu vita dusponibil la pahar.
Nu in ultimul rand, portofoliul Rollton cuprinde si o varianta de baza pentru mancaruri, pentru care sunt disponibile trei tipuri de ambalaje: plicul de 75 de g, pahar 350 de g si la punga de 1 kg.
Infiintata in 1991, Marathon Distribution Group este o companie de distribuţie produse alimentare ce a dezvoltat divizii de retail, HoReCa, panificatie si cofetarie, food industry si frozen food. Compania opereaza la nivel national, prin cele 15 depozite proprii, capacitatea totata de depozitare, ambiental, refrigerare si congelare ajungand la circa 10.000 de paleti.

Articolul precedentRezultatele Metro Cash&Carry in Europa de Est. Ce schimbari vor avea loc din a doua jumatate a anului
Articolul următorWhiteland BTLServices a devenit imersia multichannel agency
Maria Hurduc
Este Business Unit Manager al Modern Buyer inca de la lansarea brandului, in 2008. Are o experienta de peste 16 ani in presa scrisa, iar in ultimii 11 ani s-a specializat pe domeniile Retail, FCMG si Horeca. Este absolvent al Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, specializarea Tehnologia Prelucrarii Produselor Alimentare.