RO-Fruits & Vegetables Show, locul de întâlnire cu profesioniști valoroşi din industrie

Irina Oprea, Category Group Manager la Mega Image, a confirmat prezenţa în calitate de vorbitor la RO-Fruits & Vegetables Show, locul în care îşi dau întâlnire actorii importanți din domeniu – retaileri, operatori HoReCa, producători, importatori, distribuitori și furnizorii de soluţii și servicii pentru industria de fructe şi legume.

La evenimentul organizat de Modern Buyer pe data de 21 Noiembrie 2019 la Crowne Plaza din Bucureşti, Irina Oprea va vorbi despre elementele de diferenţiere aflate în centrul strategiei de achiziţii legume şi fructe a Mega Image.

Invitata noastră va împărtăşi cu producătorii, traderii și furnizorii de soluţii informaţii cu privire la programele şi priorităţile Mega Image, cu scopul de a le oferi acestora oportunitatea de a se conecta la nevoile companiei pe care o reprezintă.

În 2019, Mega Image a investit bugete substanţiale atât în continuarea expansiunii cât şi în dezvoltarea mărcilor private și implicit în programul Gusturi Românești de la Gospodari. În 2019, compania a aniversat șase ani de la demararea acestui program, ajungând în prezent la circa 140 de producători locali care dețin o suprafață cumulată de 86 de hectare de solarii.

Împarte scena cu cei mai importanți factori de decizie din achiziţii în retail şi HoReCa şi vino la RO Fruits & Vegetables Show ca să vorbim despre trenduri și bune practici și să dăm startul olimpiadei de business în sectorul de legume-fructe.

RO-Fruits & Vegetables Show 2019 este un eveniment de o zi, a cărui structură se bazează pe patru componente:
• Conferință – dezbateri în plen;
• Business Matchmaking – evenimentul oferă mai mult de 200 de posibilități de business, conectând factori de decizie de pe tot lanţul de producţie şi distribuţie;
• Expo Village – o agora modernă a sectorului de legume, expoziția organizată în cadrul evenimentului, este catalizatorul perfect al unei conversații de succes între achizitori, furnizori de produse, soluții și servicii dedicate industriei;
• Cocktail – Veranda Restaurant – încheiem ediția 2019 a RO Fruits & Vegetables Show cu un cockail într-un cadru relaxant, unde toți participanții vor avea oportunitatea de a aprofunda discuțiile demarate pe parcursul zilei.

Expo Village – O agora modernă a sectorului de legume – fructe, expoziția organizată în cadrul evenimentului este catalizatorul perfect al unei conversații de succes între furnizorii de produse, soluții și servicii dedicate producătorilor, importatorilor sau retailerilor. Fă-te vizibil, ia-ți stand la EXPO VILLAGE şi lasă-ţi soluţiile şi produsele să fie cartea ta de vizită!

Business Matchmaking. Sesiunile de matchmaking reprezintă unul dintre punctele tari ale evenimentului și pavează calea către încheierea de noi parteneriate comerciale.

Te așteptăm alături de noi și în acest an! Înscrie-te pe site-ul evenimentului, achiziționând unul din pachetele disponibile!