Ro Export Forum: Primii distribuitori şi retaileri care şi-au anunţat prezenţa

La Ro Export Forum, eveniment dedicat producătorilor români care doresc să acceseze sau să îşi consolideze poziţia pe pieţele externe și-au anunțat prezența câteva companii de retail și distribuție din mai multe piețe externe.

Din Spania au confirmat până astăzi prezența două companii de distribuție relevante, respectiv Balkanica Distral și Much More Market. Din Germania vom avea alături de noi compania MTF Market (Ardealul Tradiții – Köln), în timp ce din Franța și-a anunțat prezența un distribuitor de produse românești numit World Food. Vor participa la întâlnirea cu exportatorii români companiile Logistic Prod Food (Italia), Fourchette (Republica Moldova) și N.Theodoulou Trading Co (Cipru).

În fine, vor fi alături de noi reprezentanți ai Aliment Expert Concept, o companie ce facilitează colaborarea producătorilor români cu distribuitori din mai multe piețe, precum Germania, Italia, Grecia ș.a.

Lor li se vor alătura în perioada următoare și alți cumpărători profesioniști din țări precum Spania, Italia, Franța, Germania, Anglia, Grecia, Belgia, Cipru, Norvegia, Bulgaria, Republica Moldova, invitația fiind lansată atât profesioniștilor din industria de distribuție, cât și mai multor rețele de retail modern din aceste piețe.

Organizat de Modern Buyer cu sprijinul APAR (Asociaţia pentru Promovarea Alimentului Românesc), Ro Export Forum este un eveniment de o zi ce se va desfăşura la Bucureşti, pe 6 Iunie 2019, la hotel Ramada Parc, Sala Terra Grand Ballroom. Sunt așteptați peste 150 de invitaţi din România şi alte ţări europene, respectiv:

– manageri de export/directori vânzări din companiile producătoare;
– antreprenori din industria de distribuţie produse FMCG din diverse pieţe externe;
– manageri din rândul furnizorilor de soluţii pentru companiile de mai sus: transportatori, logisticieni, ambalatori, furnizori de soluţii in store, comisionari vamali etc.

RO EXPORT FORUM este structurat în trei componente: conferinţă, expo hall şi sesiuni de business networking.

Conferinţa aduce în prim plan subiecte precum: instrumentele de promovare ale producătorilor români în Europa, dinamica unor pieţe externe din perspectiva partenerilor de distribuţie, oportunităţile existente în diverse canale de vânzare, factori şi instrumente ce generează plus valoare în parteneriatul dintre producători şi distribuitori, cerinţe legislative. Evenimentul Ro Export Forum este şi un cadrul în care vom prezenta câteva studii de caz şi exemple ale unor parteneriate de succes între producători şi distribuitori de produse rămâneşti pe pieţele externe.

Expo Hall – spaţiu de expunere dedicat producătorilor-furnizorilor din segmentul FMCG ce îşi doresc să prezinte partenerilor din segmentul de distribuţie noutăţile, inovaţiile ş.a. şi care doresc să organizeze degustări de produse ş.a.

Sesiuni de business networking – sesiuni de discuţii face-to-face şi schimburi de cărţi de vizită între producători, distribuitori externi şi furnizori de servicii şi soluţii.

 

Rezervă un loc la eveniment! Vă invităm să vă înscrieţi la eveniment pentru a afla care sunt oportunităţile de accesare a pieţelor externe dar şi de dezvoltare de noi parteneriate cu distribuitori specializaţi. Pentru achiziţia unui bilet, puteţi accesa site-ul evenimentului unde regăsiţi mai multe detalii despre tematici, agendă, primii speakeri confirmaţi şi costurile de participare.

Partenerii actuali ai evenimentului:

 

 

 

 

 

Pentru mai multe detalii ne puteţi contacta pe email

maria.hurduc@modernbuyer.ro, aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro