Rewe România anunță deschiderea unui nou magazin Penny Market în județul Bihor

Rewe România anunță deschiderea unui nou magazin Penny Market în orașul Ștei, județul Bihor. Astfel, rețeaua de magazine ajunge la 227 de spații deschise. Magazinul din Ștei are un spațiu de vânzare de 858 m2 și o echipă de 16 angajați ce va fi alături de clienți zi de zi, de luni până sâmbătă în intervalul 07:30 – 22:00 și duminică între 08:00 – 20:00.

Noul magazin dispune și de un număr de 50 de locuri de parcare și patru case de marcat.
Raionul de legume și fructe este plasat chiar la intrarea în incinta magazinului, care mai oferă și o gamă largă de specialități de panificație și patiserie. Clienții Penny Market vor beneficia și de un număr de produse disponibile în variantă vrac, care pot fi găsite atât la raioanele cu dulciuri și snacks-uri, cât și în zona cu produse congelate.

Penny Market este unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile: Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, Rewe România deține 227 de magazine Penny Market la nivel național și activează cu un număr de peste 4.300 de angajați.