Primii parteneri confirmați la ediția a IV-a a evenimentului Legume-Fructe: Forumul Profesioniștilor din Industrie

Systec Agripack, IFCO, Rinapack, Aspeti și More Bio Commerce au ales în acest an evenimentul „Legume-Fructe: Forumul Profesioniștilor din Industrie” pentru a-și prezenta soluțiile, inovațiile și know-how-ul pe care-l dețin pe piețele pe care activează. Lista partenerilor ediției cu numărul IV va fi completată în perioada imediat următoare.

Systec-Agripack, Partener Platinum la acest eveniment, este o companie cu o activitate de peste 10 ani, specializată în distribuția de utilaje și echipamente pentru condiționarea legumelor și fructelor în stare proaspată (spălare, periere, uscare, sortare, cântărire, ambalare, etichetare). Compania oferă, de asemenea, consumabile pentru mașinile de ambalat legume și fructe în stare proaspătă – saci Raschel pe bobină, plase tubulare țesută, film pentru pachete Girsac/Girplus/Ultrabag, film flowpack, film termocontractibil, etichete autoadezive, etichete wineglass, casolete și tăvițe. Nu în ultimul rând, compania asigură servicii complete de instalare, întreținere în perioada de garanție și postgarantie pentru utilajele comercializate, proiectarea fluxurilor tehnologice în interiorul depozitelor, instructaj pentru personalul care deservește utilajele, consultanță pentru accesarea fondurilor europene, soluții la cheie pentru întregul flux tehnologic inclusiv depozitare.

IFCO este furnizor global de soluții de ambalare reutilizabile pentru alimentele proaspete, având clienți în mai mult de 50 de țări. IFCO operează un grup de peste 270 de milioane de Containere din Plastic Reutilizabile (CPR) la nivel mondial, folosite pentru mai mult de 1,4 miliarde de transporturi ce includ legume și fructe proaspete, carne, carne de pui, fructe de mare, ouă, pâine și alte alimente, de la furnizori la retaileri în fiecare an. IFCO a încheiat parteneriate cu aproape jumatate din retailerii din top 50 la nivel mondial, fiind lider pe piața de CPR de 25 de ani. Cu ajutorul unei echipe dedicate de peste 1.100 de angajați la nivel mondial, IFCO este lider mondial, oferind cele mai bune soluții de ambalare și transportare a produselor proaspete, gata pentru comercializare.

RINAPACK: Povestea firmei Rinapack începe cu dorința unor oameni de a aduce pe piața românească cele mai noi tehnologii de ambalare a fructelor și legumelor proaspete. Această dorință s-a materializat în anul 2012, când firma a fost înființată, preluând reprezentanța unor renumiți producători de utilaje și ambalaje, cum ar fi Sorma, Netpack, Karatzis, Skals, KMK. Rinapack este o companie privată, caracterizată prin inovaţie, spirit întreprinzător, creativitate şi lucru în echipă. Au progresat rapid de la un simplu comerciant de utilaje şi materiale de ambalat la un integrator de sistem care poate configura şi automatiza orice linie de ambalat. Astfel, avantajul competitive al Rinapack vine din integrarea pe verticală a activităților, de la importul și distribuția utilajelor de ambalat până la montajul și întreținerea acestora pe toată durata de funcționare. Un alt punct forte îl reprezintă distribuția materialelor de ambalat, adaptate perfect utilajelor, care permit un proces de ambalare productiv și economic.

ASPETI: Compania Aspeti a fost înființată în 1993, aniversând în acest an, 25 de ani de activitate. În portofoliul acestui producător cunoscut în toată lumea se regăsesc pe lângă ambalajele de unică folosință și cele pentru catering și ambalaje pentru legume fructe care sunt distribuite pe toate continentele lumii. Aspeti colaborează cu producătorii de fructe și legume de pe întreg teritoriul țării cărora le livrează ambalaje cu capacitate cuprinsă între 125 g și 2.000 g. De asemenea, în afară de caserole pentru căpșuni, fructe de pădure, piersici, și roșii cherry, compania livrează și alveole speciale pentru producătorii de mere, pere și piersici. Clienții fideli Aspeti beneficiază de servicii dedicate, precum pachete speciale, plata la termen sau transport inclus.

MORE BIO COMMERCE: More Group of Companies a fost fondat de Ilias P. Papageorgiadis și Grigoris P. Papageorgiadis și este activ în România din 2004. Compania furnizează clienților de pe piața internă trei mari categorii de produse, toate bio: legume și fructe, produse proaspete (circa 150 de sku-uri, respectiv brânzeturi, mezeluri, iaurturi, produse din pește ș.a. ) și dry foods (circa 600 de produse alimentare ce nu necesită temperatură controlată). Nu în ultimul rând, compania are în portofoliu peste 200 de produse pe care le distribuie în producție sau către clienții care doresc să își dezvolte propriile branduri. Sub brandul Inima.Bio compania a dezvoltat produse românești Bio. „Inima.Bio” s-a născut din dorința acționarilor de a reuni sub un singur brand zeci de categorii de produse internaționale, europene și desigur românești.

„Legume – Fructe: Forumul Profesioniștilor din Industrie”, un eveniment organizat de Modern Buyer și TMT PR, va avea loc pe data de 21 Noiembrie 2018 și va reuni peste 200 de invitați: retaileri internaționali și locali, operatori HoReCa, distribuitori, angrosiști; producători și importatori din România și din zona Europei Centrale și de Est; furnizori de soluții și servicii (logistică, materii prime, consultanță, research, distribuitori). Evenimentul este format din mai multe componente: conferință, expoziție, business dinner. Pe site-ul evenimentului – puteți regăsi mai multe detalii cu privire la tematici, modalități de înscriere, partenerii evenimentului ș.a.

De ce să participi?

  • Facilităm dialogul cu peste 200 de participanți, factori de decizie din retailul modern, dar și reprezentanți ai altor canale de vânzare: distribuitori în comerțul tradițional și HoReCa, angrosiști, comercianți online ș.a.
  • Oferim acces la date și trenduri relevante cu privire la evoluția pieței și a consumului de fructe și legume proaspete;
  • Prezentăm bune practici pentru creșterea competitivității jucătorilor și în colaborarea dintre furnizori – retaileri;
  • Prezentăm oportunitățile existente pe alte canale de vânzare alternative: HoReCa, comerț online ș.a.
  • Dezbatem pe marginea prognozelor și a motoarelor de creștere pentru 2019.

Rezervă un loc la conferință și cina de afaceri

Alătură-te celei mai influente platforme de networking dintre producători, retaileri și alți actori implicați în lanțul de distribuție fructe și legume proaspete. Completați Formular_inregistrare_legume și expediați-l pe email. Mai multe detalii despre eveniment puteti regăsi și pe Site-ul Evenimentului.

Rezervă un stand în zona Expo Hall
Evenimentul este și un excelent prilej de a vă prezenta produsele, soluțiile și serviciile oferite actorilor din industrie. Dacă doriți să beneficiați de spații de promovare în cadrul evenimentului, respectiv de stand în zona Expo Hall, vă rugăm să contactați echipa Modern Buyer astfel: Aurelia Grigorescu – 0767.11.88.33, aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro sau Maria Hurduc 0729.880.041, maria.hurduc@modernbuyer.ro