Rewe deschide primul Penny Market din Iasi

1702

Rewe deschide primul Penny Market din Iasi. Magazinul este amplasat pe strada Pantelimon Halipa, nr. 12A, are un spatiu generos 1423.13 m2 si o echipa de 15 angajati care vor fi alaturi de clienti zi de zi, de luni pana sambata in intervalul 07:00 – 23:00, si duminica intre 08:00 – 21:00. Seria deschiderilor din luna octombrie continua cu Penny Market Agigea si cu Penny Market Satu Mare. Astfel, reteaua de magazine va ajunge la finalul lunii octombrie la 212 spatii deschise.

Penny Market Agigea se deschide pe str. Trandafirului nr. 1 si str. Bujorului nr. 2, cu o echipa de 17 angajati si cu o suprafata de 1465m2 si o capacitate de 60 de locuri de parcare. Magazinul are un orar de functionare de luni pana sambata in intervalul 07:00 – 23:00 si duminica intre 08:00 – 21:00.

Penny Market Satu Mare se deschide pe B-dul Closca nr. 47. Acest magazin va fi al treilea din oras avand o suprafata de 1515m2 si 102 de locuri de parcare. Cei 15 angajati isi asteapta clientii de luni pana sambata in intervalul 07.00-23.00 si duminica in intervalul 08.00-21.00.

Varietatea de legume si fructe oferite de Penny Market va putea fi descoperita chiar de la intrarea in magazin, clientii avand la dispozitie si o gama larga de specialitati de panificatie si patiserie. Selectia de produse proaspete si accesibile pentru fiecare moment din zi for fi cele mai ofertante pentru clientii magazinului, acestia putand de asemenea alege dintr-o gama generoasa de lactate si branzeturi, de carne proaspata si o gama completa de peste si mezeluri.

In plus, clientii vor beneficia si de un numar de produse diverse, disponibile in varianta vrac, care pot fi gasite usor, atat la raioanele cu dulciuri si snacksuri, cat si in zona cu produse congelate.

Penny Market este conceptul de succes al grupului german Rewe si unul dintre cei mai activi retaileri din Romania, cu primul magazin deschis pe piata locala in anul 2005. Intreaga retea este deservita de trei centre logistice situate in localitatile: Stefanestii de Jos, Turda si Bacau. Rewe Romania va detine 212 magazine Penny Market pana la sfarsitul lunii octombrie si activeaza cu un numar de peste 4.000 de angajati. Expansiunea locala continua si in 2017 cu un numar de 20 – 25 de magazine noi.

In ultimii ani, Penny Market a fost permanent dedicat asigurarii unui sortiment, unei ambiante si a unor servicii care sa raspunda nevoilor si preferintelor romanilor. Incepand cu „de Romania”, comunicarea de brand a devenit mai explicita si plina de emotie.
Acest nou concept va fi exprimat pentru clientii retelei de magazine printr-o serie de tematici de comunicare: Masa de Romania, Sarbatoare de Romania, Oferte de Romania, Umor de Romania, Ospitalitate de Romania si Weekend de Romania.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here