Muschiul file crud-uscat, feliat, de la Vascar este produsul anului in categoria specialitati din carne

Vascar KV muschi feliat

Muschiul file crud-uscat, feliat, din gama Moldova in Bucate, de la Vascar, a castigat premiul Produsul Anului 2017 la categoria Specialitati din carne in cadrul unui studiu de comportament al consumatorilor din domeniul FMCG.

In cadrul competitiei au fost premiate produse din 18 categorii. Premiile au fost acordate pe baza rezultatelor unei cercetari de piata realizate pe un esantion reprezentativ la nivel national, format din 6.000 de persoane, cu varsta cuprinsa intre 18 si 54 de ani. Principalele criterii au fost inovatia – la nivel de functionalitate, design si ambalaj – dar si nivelul de satisfactie pe care il ofera produsul si modul in care contribuie la imbunatatirea vietii consumatorilor.

“Premiul Produsul Anului inseamna mult pentru noi. Ne bucuram ca gustul savuros si calitatea produselor noastre sunt apreciate de toti romanii, indiferent de regiune. Muschiul File Crud Uscat Feliat este o specialitate premium cu un gust fin. Se adreseaza acelui segment de consumatori ce cauta produse savuroase, dar si sanatoase, prezentate intr-un ambalaj modern, usor de manevrat, care sa permita un consum rapid, comod si eficient” spune Vlad Ciuburciu, director de marketing Vascar.

Muschiul file crud-uscat, feliat, de la Moldova in Bucate este pregatit dupa o reteta traditionala romaneasca. Se pun la afumat cu lemn de esenta tare 1,4 kg de carne si se matureaza timp de 2-3 saptamani la loc aerisit. Se obtine 1 kg de muschi crud uscat si aromat, cu gust specific romanesc.

Infiintata in 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% romanesc cu o evolutie organica pe o piata extrem de competitiva. Astazi, Vascar este unul dintre principalii producatori de preparate din carne si conserve din Romania, oferind produse nu doar gustoase, ci si sanatoase, sub marcile Vascar si Moldova in Bucate.

Pentru Vascar lucreaza mai mult de 300 de angajati, iar compania detine o fabrica de procesare la Vaslui si 20 de magazine proprii in regiunea Moldovei, fiind unul dintre principalii angajatori din Moldova.

O parte din produsele Vascar si Moldova in Bucate sunt distribuite la nivel national, in hypermarketuri si magazine traditionale partenere. De asemenea, Vascar este o companie care produce preparate “marca proprie” pentru Kaufland, Carrefour, Mega Image si Lidl.

In 2016, Vascar a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 68 milioane de lei.

Produsul Anului este cea mai mare competitie a bunurilor de larg consum din lume, infiintata in Franta in 1987, competitia functioneaza in 40 de tari. In Romania, Produsul Anului este reprezentat de agentia Media Concept Store, care coordoneaza si gestioneaza activitatile intregului proiect, sub licenta Product of the Year Worldwide, Bruxelles, Belgia, detinatorul marcii si conceptului Produsul Anului.