Rewe deschide al doilea magazin Penny Market din Mangalia

305

Rewe România deschide cel de-al doilea magazin Penny Market în Mangalia, astfel, rețeaua ajunge la un total de 225 de spații deschise. Magazinul este amplasat pe strada Oituz, nr. 81-83, are un spațiu de vânzare de 854 m2 și o echipă de 16 angajați ce va fi alături de clienți zi de zi, de luni până sâmbătă în intervalul 07:00 – 23:00 și duminică între 08:00 – 21:00. Pentru confortul clienților săi, noul magazin dispune și de un număr de 48 de locuri de parcare.

O varietate de legume și fructe  este disponibilă chiar de la intrarea în incinta magazinului, acesta punând la dispoziție și o gamă largă de specialități de panificație și patiserie. Clienții Penny Market vor beneficia și de un număr de produse diverse, disponibile în variantă vrac, care pot fi găsite atât la raioanele cu dulciuri și snacks-uri, cât și în zona cu produse congelate.

Inaugurarea magazinului Penny Market din Mangalia aduce o inovație în domeniul construcțiilor – acoperișul este verde. Este cel de-al doilea magazin de acest tip Penny, primul magazin cu acoperiș verde fiind în Agigea. Beneficiile pe care un acoperiș de acest tip le aduce clienților, angajaților și locuitorilor din zonă sunt legate de diminuarea consumului de energie, reținerea unei cantități importante de apă pluvială, dar și reducerea zgomotului și a efectului de insulă urbană. Avantajele unui acoperiș verde sunt semnificative, fiind de un mare ajutor în protejarea mediului înconjurător.

Penny Market este unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de 3 centre logistice situate în localitățile: Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, Rewe România deține 225 de magazine Penny Market la nivel național unde activează cu un număr de peste 4.300 de angajați.