Reteaua Profi, prezenta in 220 de localitati

Reteaua Profi a ajuns sa fie prezenta in 220 de localitati la nivel national, odata cu deschiderea a patru noi unitati, in Crasna, Pogoanele, Peretu si Teaca, plus un ale zecelea magazin in Bacau.

Unitatea in format Loco din localitatea Crasna, judetul Salaj se afla pe strada Cserey Farkas, nr. 17. Magazinul ocupa o suprafata totala de 390 mp a carei suprafata de vanzare este de 276 mp.

Tot in format Loco functioneaza si magazinul din localitatea Pogoanele, judetul Buzau. Unitatea  aflata pe strada N. Balcescu, nr.112 se intinde pe o suprafata totala de 375 mp, avand o suprafata de vanzare de 255mp.

In localitatea Teaca s-a deschis cel de-al saptelea magazin din judetul Bistrita Nasaud, pe strada Principala, nr. 348. Unitatea in format Loco are o suprafata totala de 293 mp si o sala de vanzari de 193 mp.

Noua unitate din judetul Teleorman functioneaza in comuna Peretu pe strada Sosea Vale, nr. 258. Magazinul in format Loco are o suprafata totala de 350,2 mp, a carei suprafata de vanzare este de 230 mp.

Inaugurat astazi, cel de-al 10-lea magazin din Bacau opereaza in format City. Acesta se afla pe strada Republicii, nr. 54, avand o suprafata totala de 495mp, a carei sala de vanzari este de 269 mp.

Cu aceste noi unitati, Profi ajunge la un total de 448, in 220 localitati din toate judetele si municipiul Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.