Reteaua Profi, prezenta in 180 de localitati

Reteaua Profi a ajuns la 380 de magazine in 180 de localitati, prin inaugurarea primei unitati Profi din orasul Motru,judetul Gorj. Amplasat pe Bd. Trandafirilor, nr. 12 E, magazinul functioneaza in format standard, cu o suprafata totala de 450 mp din care sala de vanzari acopera 313 mp.

Spre finalul lunii februarie, retailerul a mai deschis inca patru noi magazine, la Slatina, Braila si Constanta.
Magazinul din Slatina, judetul Olt, s-a deschis pe Str.Serg.Mj.Dorobantu Constantin nr. 9, in cartierul Progresul. Functioneaza in format City si are o suprafata totala de 350 mp din care sala de vanzari ocupa 210 mp.
La Braila noul PROFI se află pe Aleea Cutezatorilor nr.5, in Complexul Hipodrom. Acesta functioneaza in format Standard, cu o suprafata totala de 533 mp, sala de vanzari masurand 395 mp.
In judetul Constanta s-au deschis doua magazine: primul, un City, se afla chiar in capitala judetului, pe Prelungirea Caraiman, nr.4 A, si are 297mp, cu sala de vanzari de 216 mp. Cel de al doilea nou magazin constantean este amplasat in localitatea Baneasa pe str. Trandafirilor nr. 102, si s-a deschis in format Loco, avand o suprafata totala de 432 mp si o sala de vanzari de 237 mp.profi braila