Promenada si Mega Mall implementeaza serviciul Indoor Google Maps

Cu ajutorul Indoor Google Maps, vizitatorii Promenada si Mega Mall vor putea naviga usor si rapid in interiorul celor doua centre comerciale, direct de pe telefonul mobil, folosind informatiile si directiile de orientare oferite de aplicatia Google.

Pentru a folosi serviciul, vizitatorii acestora trebuie sa deschida aplicatia Google Maps pe telefonul mobil si sa caute pe harta mall-ul in care doresc sa mearga. Utilizatorii pot vizualiza planul detaliat al cladirii facand zoom pe harta si pot selecta etajul pe care vor sa il urmareasca.

Astfel, aplicatia ii ajuta sa isi planifice din timp experienta in centrul comercial preferat, sa parcheze mai aproape de magazinele sau spatiile de relaxare la care vor sa ajunga, dar si sa se deplaseze mai usor, odata intrati in cladire.

In prezent, serviciul este disponibil pentru un numar restrâns de destinatii din intreaga lume, care au trecut printr-un proces atent de selectie, cele doua centre comerciale si aeroportul din Timisoara fiind singurele locatii partenere Indoor Google Maps din Romania.

Indoor Google Maps este disponibil in Promenada si Mega Mall, urmand ca la finalul acestui an, serviciul sa fie prezent in toate centrele comerciale NEPI Rockcastle din Romania. Pasul urmator va fi implementarea aplicatiei Google si in centrele comerciale operate de NEPI Rockcastle in Europa Centrala si de Est.

NEPI Rockcastle este cea mai mare companie imobiliara din Europa Centrala si de Est, listata la Bursa de Valori din Johannesburg si la Euronext Amsterdam. Compania se concentreaza asupra cresterii si dezvoltarii activelor imobiliare din piete competitive din Europa Centrala si de Est, ocupând pozitii de top in tari precum România, unde este cel mai mare detinator de proprietati de retail, Polonia (al patrulea cel mai mare dezvoltator din retail) si Slovacia (a doua cea mai mare companie de pe acest segment), avand o prezenta puternica si in Croatia, Cehia, Serbia si Bulgaria.

Din portofoliul NEPI Rockcastle fac parte Mega Mall, Promenada Mall, Vulcan Value Center, Shopping City Timisoara, City Park Constanta, Ploiesti Shopping City, Braila Mall, Galati Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, alaturi de alte centre comerciale din România, dar si din Serbia, Slovacia, Croatia si Cehia.

NEPI Rockcastle mai detine in Romania si cladirile de birouri Floreasca Business Park, LakeView, Aviatorilor 8 in Bucuresti, City Business Centre in Timisoara si The Office in Cluj.