Adrian Ariciu se reintoarce in echipa Metro Cash&Carry Romania, in pozitia de Director Operational

Dupa patru ani petrecuti in echipa Metro Cash&Carry Ucraina, Adrian Ariciu se reintoarce in tara, in pozitia de Director Operational al Metro Cash & Carry Romania, functie pe care o va ocupa incepand cu data de 1 Octombrie 2017. Acesta va avea in subordine directorii tuturor magazinelor Metro Cash&Carry si managerii regionali si va coordona activitatea promotorilor Metro care viziteaza clientii in mod constant.

Adrian Ariciu are o cariera de 17 ani in compania Metro Cash&Carry, ultimii patru petrecandu-i in echipa retailerului german din Ucraina, unde a ocupat, succesiv, mai multe functii: Head of Dry Food Offer Department, Deputy Offer Management Director si, in ultimii doi ani, Offer Management Director.

Ultima functie ocupata de acesta la Metro Cash&Carry Romania a fost aceea de Head of Own Brands Departament, iar in cei doi ani cat a coordonat activitatea departamentului de marci proprii, a avut o contributie consistenta la consolidarea portofoliului de branduri, punandu-si amprenta si supervizand direct lansarea multor produse noi.