Profi, la 350 de magazine in 164 de localitati

Reteaua Profi a ajuns recent la 350 de magazine, prin inaugurarea a trei unitati la Beclean, Bacau si Oradea. Primul Profi din Beclean, a 164-a localitate pe harta retailerului, este situat in locul fostului restaurant Somesul, pe Str. Piata Libertatii nr.2. Unitatea are o suprafata totala de 643.01, din care sala de vanzari masoara 456 mp, si functioneaza in format Standard.
Cel de al saptelea Profi din orasul Bacau, respectiv al 12-lea din judetul cu acelasi nume, a inceput sa functioneze pe Str. Iosif Cocea la nr. 19B, in format City. Suprafata sa totala este de 385.5 mp, iar sala de vanzari se intinde pe 295 mp.
La Oradea, Jud. Bihor, noul PROFI este amplasat pe str. Bumbacului nr.26, la parterul unui bloc de locuinte. Functioneaza in format City, cu o suprafata totala de 352 mp si o sala de vanzari de 255 mp.

Potrivit reprezentantilor companiei, planurile de extindere aferente anului in curs vizeaza deschiderea unui total de 100 de magazine, acelasi numar fiind prevazut si pentru 2016.

Articolul precedentInternational: Vanzarile Metro Group continua sa scada
Articolul următorReteaua Lidl se apropie de 190 de magazine
Carmen Ionescu
Redactor - Lucreaza pentru Modern Buyer inca de la infiintarea publicatiei, in 2008. Absolventa a Universitatii Bucuresti – Facultatea de Litere, scrie despre industria bunurilor de larg consum, piata de retail, distributie, bricolaj samd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.