Profi incheie luna martie cu un total de 536 magazine

Reteaua PROFI s-a deschis in ultima saptamana a lunii martie cu inca 5 magazine, deschise la Tantareni, Cheveresu Mare, Balaceanca, Periam si Cluj-Napoca. In luna martie, retailerul a deschis nu mai putin de 13, din care sase in format Loco, cinci in format City si trei in format Standard.

Unitatea din Tantareni, judetul Gorj, se gaseste de astazi pe Str. Principala, nr. 65. Aceasta functioneaza in format Loco cu o suprafata totala de 360 mp, din care sala de vanzari masoara 220 mp.

Tot in format Loco functioneaza si magazinul din Cheveresu Mare, judetul Timis. Situat pe str. Principala nr.137, acesta se intinde pe o suprafata totala de 316 mp, din care suprafata de vanzari este de 189 mp.

In localitatea Balaceanca, judetul Ilfov, pe str. Libertatii, nr. 1 se gaseste magazinul PROFI City care dispune de o suprafata totala de 372 mp, iar sala de vanzari are 275 mp.

Un alt magazin, dar in format Standard, s-a deschis in judetul Timis, la Periam. Unitatea se afla pe str. Principala, nr. 825, ocupand o suprafata totala de 529 mp, in care suprafata de vanzari este de 329 mp.

La Cluj-Napoca, noua unitate din localitate, cea de-a 21-a, s-a deschis pe str. Zorilor, nr. 44. In format City, magazinul se intinde pe o suprafata totala de 380 mp, din care sala de vanzari este de 280 mp.

In prezent, retailerul opereaza in total 536 de magazine ale sale, in 283 de localitati.

Articolul precedentSchimbari in structura de conducere a Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania
Articolul următorProductia interna de legume a scazut cu 8%, in 2016
Carmen Ionescu
Redactor - Lucreaza pentru Modern Buyer inca de la infiintarea publicatiei, in 2008. Absolventa a Universitatii Bucuresti – Facultatea de Litere, scrie despre industria bunurilor de larg consum, piata de retail, distributie, bricolaj samd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.