Profi continua extinderea in teritoriu, ajungand sa „acopere” 265 de localitati

Retaua Profi a inaugurat in ultimele doua saptamani inca patru magazine, doua dintre acestea fiind situate in doua localitati noi: Corcova si Grojdibodu. Celelalte doua magazine au fost deschise in Timisoara si Cluj-Napoca.

Noul magazin in format City din Timisoara se afla in Blascovici, pe str. Maslinului, nr. 11, si are o suprafata totala de 178 m2, din care sala de vanzari masoara 114 m2.

Tot in format City, s-a deschis si magazinul din Cluj-Napoca, cel de-al 18-lea PROFI din localitate. Situat pe str. Mehedinti, nr. 74, acesta se intinde pe 121 m2, din care suprafata de vanzari este de 88 m2.

Cu un total de 307 m2, din care suprafata de vanzari acopera 184 m2, magazinul din Corcova, judetul Mehedinti, functioneaza in format Loco, pe str. Principala, nr.294.

Saptamana trecuta, PROFI a deschis in localitatea Grojdibodu, cel de-al noualea magazin din judetul Olt al retelei.  Acesta functioneaza in format Loco, pe str. Cristache Salcianu, nr.96, si se intinde pe 317 m2, din care sala de vanzari este de 205 m2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.