Profi ajunge la 50 de magazine in format Loco

Retailerul Profi a ajuns sa opereze 50 de magazine sub brandul Loco, formatul destinat zonelor rurale, a aproximativ un an de la lansarea lui pe piata. Cel de-al 50-lea magazin Loco a fost deschis recent in localitatea Borcea, in judetul Calarasi. Aceasta se afla pe strada Calarasi, nr. 417 si are o suprafata totala de 323 mp, din care sala de vanzari ocupa 237 mp.

Un magazin Profi Loco are o sortimentatie adaptata nevoilor locuitorilor zonei in care functioneaza. Cele aproximativ 2.500 de produse puse in vanzare aici difera in oarecare masura fata de cele din magazinele PROFI Standard si CITY, oferta LOCO cuprinzand si o serie de unelte si scule, butoaie, articole de gradina (furtun, galeata, sfoara), textile, menaj si sticlarie. De asemenea, sunt disponibile si produse marca proprie si cele achizitionate din tara sau importate doar de PROFI, de buna calitate si la preturi care pot fi si cu 40% mai mici decat cele similare ale brandurilor nationale.

„Aceste magazine reprezinta o sansa si pentru micii producatori de legume si fructe care vin sa vanda aici unele dintre roadele lor foarte proaspete, cum ar fi patrunjelul, verdeata, ridichiile si altele. De altfel, PROFI incurajeaza producatorii romani in general si de aceea peste 90% din ce se vinde prin aceasta retea provine de la furnizori din Romania”, spun reprezentantii companiei. Ca de altfel in intreaga retea, la LOCO se regasesc si 10 produse cu adaos comercial zero, produse de baza, cum ar fi faina, ulei, oua, si altele, puse in vanzare la pret de achizitie.

Profi detine in prezent un total de 443 de magazine dintre care 307 functioneaza in format Standard si 86 in format City si 50 de unitati Loco, in 216 localitati din toate judetele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here