Lavazza Filtro Italiano, o noua gama de cafea pentru prepararea la filtru

Lavazza a lansat o noua gama destinata prepararii la filtrul traditional de cafea, Lavazza Filtro Italiano, ce cuprinde doua sortimente, Delicato si Tradizionale.
Noile sortimente includ o combinatie de boabe de cafea de calitate superioara, cu origini din intreaga lume, atent selectionate cu ajutorul experientei si pasiunii care definesc compania inca de la infiintarea sa, in 1895. De altfel, chiar Lavazza a inventat conceptul de „blending” – arta de a combina diferite tipuri de cafea din zone geografice diferite in cautarea gustului desavarsit. Boabele de cafea de calitate superioara Arabica si Robusta sunt amestecate si prajite cu atentie pentru a transpune calitatile complementare ale aromelor intr-un amestec perfect pentru prepararea la filtru.
„Suntem mandri sa lansam in Romania gama noastra de cafea premium pentru preparare la filtru si avem mari asteptari pentru evolutia locala a brandului. Iubitorii de cafea din Romania se uita cu atentie la calitatea si diversitatea cafelei pe care o savureaza, ceea ce face ca piata locala sa fie o piata strategica pentru noul produs. A fost un pas natural pentru noi ca, sub conducerea celei de-a patra generatii a familiei Lavazza, sa ne valorificam istoria puternica si pasiunea pentru calitate si inovatie propunandu-le consumatorilor romani o nouaexperientapremium in materie de cafea, experienta ce raspunde tendintelor locale de consum”, spune Mihai Marinescu, Manager Regional, Lavazza Europa de Est.

Lavazza Filtro Italiano Delicatoare toate caracteristicile cafelei originare din Africa de Sud: boabele de cafea Arabica din Brazilia dau corpul si dulceata gustului, in timp ce boabeleatent alese de cafea Robusta ii dau acesteia o notafinala de ciocolata. Procesul mediu si delicat de prajire permite prepararea lenta a cafelei la filtru si accentueaza aroma fina si delicioasa de cereale si cacao.

Lavazza Filtro Italiano Tradizionale este un amestec premium de boabe de cafea Arabica si Robusta atent selectionate, preparate cu mestesug de catre expertii Lavazza pentru a asigura o intensitate medie, cu note persistente de fructe uscate si cacao. Amestecul de cafea a fost prajit lent pentru a permite  prepararea la filtru,  accentuand, in acelasi timp,  aroma distincta a cafelei. Lavazza Filtro Italiano Tradizionale este o marca inregistrata certificata 100%de catre Rainforest Alliance si provenita 100% din recolte sustenabile.

Noile sortimente Lavazza FiltroItalianosunt disponibile in pachete vacuum de 250g, la pretul aproximativ de 12 Ron (TVA inclus).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.