Profi ajunge la 371 de magazine, dupa patru inaugurari de la inceputul anului

Reteaua Profi a deschis astazi, 21 ianuarie, doua magazine, in Calarasi si Suceava, ajungand la 371 de unitati. De la inceputul acestui an, retailerul a mai inaugurat doua magazine, unul la Aiud si unul la Craiova.

Noul magazin din Calarasi, al doilea din localitate, se afla Str. Parcului nr. 2 si functioneaza in format Standard. El are o suprafata totala de 912 mp, din care sala de vanzari ocupa 480 mp.

Unitatea din Suceava, pe Bulevardul George Enescu la numarul 38, Bloc T90, este operata in format City, cu o suprafata totala de 357 mp si o sala de vanzari de 229 mp. Acesta este al patrulea PROFI din localitate si al optulea din acest judet.

In 2015, retailerul detinut de fondul de investitii polonez Enterprise Investors, a dechis nu mai putin de 93 de unitati, dintr-un target initial de 100, atat sub formatul Profi cat si sub brandurile City si Loco. In prezent, Profi acopera 176 de localitati din toate judetele tarii.

Articolul precedentItalia: Produsele premium si ecologice, surse de crestere pentru piata marcilor proprii
Articolul următorIsabelle Pleska, noul director general al Praktiker Romania
Carmen Ionescu
Redactor - Lucreaza pentru Modern Buyer inca de la infiintarea publicatiei, in 2008. Absolventa a Universitatii Bucuresti – Facultatea de Litere, scrie despre industria bunurilor de larg consum, piata de retail, distributie, bricolaj samd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.