Produsele de patiserie Grande Dolceria se regăsesc în retailul din România și Europa, atât ca branduri naționale, cât și ca PL

47

Grande Dolceria ni s-a alăturat ca partener în cadrul Private Label Innovation Show 2019, eveniment organizat de Modern Buyer pe 26 septembrie 2019, la Crowne Plaza, București. Produsele de patiserie realizate în cele două fabrici de la Galați se regăsesc atât sub brandurile naționale: Grande Dolceria, Tușa Varvara, Cracky, Grand Bazar, cât și sub brandurile proprii are rețelelor de retail din România și Europa, parteneri ai Grande Dolceria.

Compania este prezentă pe piața producătorilor români din anul 2016. Inițial, prin preluarea unor utilaje și într-un cadru restrâns de desfășurare, Grande Dolceria producea cu precădere turtă dulce, crochete, câteva fursecuri și rulouri cu specific tradițional.

Extinderea s-a produs rapid, prin achiziționarea de utilaje necesare producerii cozonacului. Au urmat apoi liniile de rahat de patiserie, rețeta originală turcească, apoi cea de salam de biscuiți.

Cea mai nouă linie de producție implementată de către Grande Dolceia este cea de fursecuri bicolore de diferite forme, decorate sau umplute cu fibre, semințe sau unt.

În ceea ce privește portofoliul de produse, în perspectivă, compania se va axa pe o dezvoltare a celor cu specific tradițional, care să amintească consumatorului de gustul copilăriei și de cel al preparatelor făcute în casă, dar și pe adăugarea a cât mai multor produse internaționale în portofoliu, pentru a putea trece granițele țării și a vinde produsele fabricate în Europa și nu numai.

În prezent, compania exportă în Germania prin propria filială, precum și în Spania, Olanda, Bulgaria, Italia, Cosovo, Estonia, unde produsele lor sunt căutate atât de localnici, cât și de clienții din piețele etnice.

Private Label Innovation Show a ajuns la a VIII-a ediție, fiind singurul eveniment din România dedicat exclusiv mărcilor proprii.

Evenimentul, organizat de Modern Buyer la București, va avea loc pe data de 26 septembrie 2019, în sala Crowne Ballroom a hotelului Crowne Plaza și va reuni toți jucătorii din această industrie: retaileri, producători, companii de research, furnizori de servicii și soluții.

Vedeți mai jos lista actualizată a vorbitorilor ediţiei din 2019: