Producătorul român de mezeluri Meda Prod ‘98 lansează salamurile crud-uscate

311

Producătorul român de mezeluri Meda Prod ‘98 lansează salamurile crud-uscate. Lansarea noii game de mezeluri a atras o investiție de 5 milioane euro, incluzând și dezvoltarea unei noi linii de producție dotate cu tehnologii de ultimă generație, garantând astfel, calitatea, precum și cele mai înalte standarde în materie de siguranță alimentară.

Noua gamă cuprinde: Salamul Sinaia, Salamul Bănățean, Salamul Crud Uscat și Salamul Vienez, maturate timp de 21 de zile.
“Pentru producția salamului crud-uscat Sinaia de la Meda, folosim, de exemplu, 138 g de carne la 100 g produs finit. Meda întotdeauna a urmărit calitatea și considerăm că această gamă este expresia eforturilor noastre în încercarea de a oferi produse excelente.”, a declarat Florin Rizea, Președintele Consiliului Director Meda Prod’98.

Salamurile crud uscate de la Meda sunt deja disponibile în principalele rețele de retail modern din țară, dar și în magazinele din comerțul tradițional.

Gama de crud-uscate va fi promovată printr-o campanie inedită în care „salamierii de top”, o breaslă mai puțin cunoscută la noi, explică tainele salamurilor crud uscate Meda și oferă chiar și asocieri de consum (www.salamieri.ro).

Campania integrată „Salamierii de Top recomandă salamurile crud uscate de la Meda” va fi implementată la nivel național și va include mediul online, radio, outdoor și comunicare in-store (campanii de sampling).

Cu o istorie de peste 21 ani Meda Prod ’98 este una dintre principalele companii producătoare de mezeluri din România. Produsele se găsesc în majoritatea rețelelor de retail modern și în peste 3.000 de magazine din comerțul tradițional. Societatea numără 615 angajați și are puncte de lucru deschise în București, Craiova, Arad, Turda și Bacău.