Taco Bell vizeaza deschiderea a 10 unitati in Romania, intr-un interval de trei ani

In urma unei investitii de 350.000 de euro, primul restaurant Taco Bell din Europa Centrala si de Est se deschide pe 12 octombrie, la Bucuresti, in complexul comercial Baneasa Shopping City. Restaurantul va fi situat la parterul mallului, in zona de food court, si va avea un lounge de 170 de metri patrati.

Designul restaurantului urmeaza modelul Global Explorer care include o bucatarie deschisa, care permite clientilor sa vada cum sunt pregatite produsele comandate, mobilier cu optiuni de locuri la masa si pe canapea. O echipa de 40 de membri se va asigura ca operatiunile si activitatea restaurantului se desfasoara fara cusur. Urmatorul restaurant Taco Bell va fi deschis in centrul comercial Mega Mall din Bucuresti. Taco Bell vizeaza deschiderea a 10 unitati in Romania, intr-un interval de trei ani.

„In prima faza, am demarat o cercetare ampla, realizata cu ajutorul Kantar Millward Brown, unul dintre principalele grupuri de cercetare din lume. Studiul de specialitate ne-a confirmat ca Romania este locul ideal pentru Taco Bell, ca romanii stiu despre brand, unii dintre ei avand ocazia sa incerce anterior produsele, si ca isi doresc sa se bucure de acestea si in tara. Suntem, astfel, bucurosi sa anuntam lansarea, cu atat mai mult cu cat acesta este singurul Taco Bell pe o raza de 1.208 kilometri in Europa Centrala si de Est”, a spus Mark Hilton, CEO Sphera Franchise Group.

„Sphera Franchise Group si echipa locala sunt partenerii perfecti pentru a aduce spiritul Live Más in Romania, pentru prima data”, a spus Billy Grenham, Senior Global Marketing Manager, Taco Bell.

Meniul va cuprinde o varietate de produse de inspiratie mexicana, precum Crunchy Taco, Fajita Burrito, Nachos Supreme si CrunchwrapTM, pregatite cu ingrediente de cea mai buna calitate.

Clientii sunt incurajati sa isi personalizeze preparatele, alegandu-si tipul de produs (taco, burrito, quesadilla, crunchwrap sau bowl), tipul de carne (pui, porc sau vita), garnitura (nachos sau cartofi prajiti) si sosul preferat (mild, hot sau fire).

Taco Bell face parte din portofoliul Yum! Brands si este principalul lant de restaurante de tip „quick service restaurants” (QSR) din lume, care ofera produse de inspiratie mexicana. Prezenta sa pe piata din Romania este gestionata de Sphera Franchise Group, operatorul exclusiv pe plan local al celorlalte doua mari lanturi de restaurante din portofoliul Yum! Brands: KFC si Pizza Hut.

In prezent, sunt peste 360 de restaurante Taco Bell in 25 de tari din afara SUA, iar obiectivul de extindere internationala a brandului vizeaza 1.000 de unitati pana in 2022.

Compania si francizele sale opereaza peste 7.000 de restaurante care genereaza vanzari de peste 9 miliarde de dolari. Obiectivul brandului este acela de a deveni o companie cu vanzari globale de 15 miliarde de dolari si cu 9.000 de restaurante la nivel mondial, pana in 2022.

Informatii suplimentare sunt disponibile pe www.taco-bell.ro sau pe social media, prin #TacoBellRomania si pe @tacobellro: www.facebook.com/tacobellro, www.instagram.com/tacobellro