The Workshops – un eveniment de antrenare pentru managerii din industria ospitalitatii

Organizatia Patronala a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania (HORA) a organizat pe 10 octombrie 2017, la J.W. Marriot, The Workshops, un eveniment care a pus in practica temele Conferintei Nationale a Industriei Ospitalitatii, care a avut loc in primavara.

The Workshops a constat intr-o serie de seminarii distincte, petrecute pe parcursul zilei, dedicate pregatirii profesionistilor din domeniu si schimbului de experienta. Atelierele au abordat problematici diferite: Resurse umane, Business planning, Trenduri, Tehnologie, Digitalizare, Fiscalitate, Comunicare.

Dragos Petrescu, presedinte HORA, Calin Ionescu, COO KFC, Daniel Mischie, CEO City Grill Grup, Gabriel Iovu, General Manger Expressoft Technology, Bogdan Stanciu, Managing Director Bitsoft,Ionut Coias, ODS Zitec au fost doar cativa dintre trainerii care au acceptat sa ofere solutii la problemele din industria Ospitalitatii si ancorate in realitatea economica de zi cu zi.

„HORA a decis organizarea The Workshops, astfel incat antreprenorii din industrie care isi doresc sa fie cu un pas in fata celorlalti sa aiba acces direct la know-how de cel mai inalt nivel. Seria The Workshops vine ca o continuare fireasca a primei editii a Conferintei Nationale a Industriei Ospitalitatii, care s-a bucurat de un mare succes. Daca la Conferinta am identificat trendurile si nevoile industriei, la The Workshops livram solutii inovatoare, aplicabile la nivel local si compatibile cu valorile ospitalitatii”, a motivat Dragos Petrescu, Presedinte HORA.

Printre temele abordate in cele cinci paneluri au fost: trendurile si dezvoltarea restaurantelor multiunit, comunicarea in Ospitalitate, cum sa-ti construiesti echipa si sa o faci functionala, francizele si concept designul sau managerul in calitate de coach.

”Avem suficienti profesionisti in HoReCa autohtona de la care sa furam meserie. Trebuie doar sa fim deschisi si sa invatam de la ei”, a subliniat Tinu Sebesanu, presedinte de onoare HORA.