Primul magazin OVS Kids s-a deschis la Ploiești

OVS Kids, lider în sectorul hainelor pentru copiii cu vârste cuprinse între 0 și 14 ani, a deschis primul magazin din România, la parterul Ploiești Shopping City. Cu un spațiu de 200 m2, magazinul este caracterizat prin designul liniilor curate, folosirea lemnului în nuanțe deschise, a sticlei și a elementelor de mobilier concepute ca arhitecturi de tip „free-standing”.

„Ne bucurăm să aducem experiența OVS Kids pe piața din România. Este vorba despre un brand care emană o atmosferă dinamică, cu foarte mare atenție acordată materialelor, la prețuri accesibile, concentrându-se, în același timp, pe responsabilitatea socială. Suntem convinși că publicul din Ploiești va fi cucerit de diversitatea și designul hainelor pentru copii. Urmăriți-ne, pentru că urmează deschideri și în alte orașe din țară”, a declarat Ioana Ciurcea, Brand Manager Peeraj Brands International.

OVS este o marcă de îmbrăcăminte de top din Italia, cu o cotă de piață dominantă în modă și accesorii pentru bărbați, femei și copii, datorită a peste 1.000 de magazine din Italia și 400 de magazine în peste 34 de țări și 150 de milioane de vizitatori pe an. Fondat în 1972 în Veneția, OVS este listat la Bursa de Valori din Italia din martie 2015.