Safeway Internațional a deschis al patrulea magazin propriu din Cluj Napoca

1280

Safeway Internațional, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse FMCG din Transilvania, a deschis pe data de 23 Martie 2018 magazinul propriu cu numărul patru. Având o suprafață de vânzare de 110 mp, acesta este situat în Cluj Napoca, pe strada Năsăud nr 2. Compania se pregătește să deschidă în luna aprilie a.c. un nou magazin, tot în Cluj Napoca, într-un format mai mic, respectiv 60 mp suprafața de vânzare, pe strada Borsec.
Safeway Internațional a dezvoltat din 2017 până în prezent două formate de retail: Home Garden Supermarket (două magazine deja deschise) și Home Garden Market (în curând trei magazine). Cele patru magazine operate în prezent de compania clujeană au o suprafață totală de peste 1.000 de mp.
Safeway Internațional a intrat pe piața de retail în vara anului trecut, odată cu inaugurarea unui supermarket de circa 700 mp situat în centrul comercial Sora Shopping Center.

Safeway Internațional, distribuitor de produse FMCG cu o experiență de piață de peste 20 de ani, a dezvoltat în 2004 o marcă proprie pe segmentul conservelor – legume, fructe, peşte, murături, gemuri ș.a. – respectiv Home Garden, prezentă astăzi în mai multe canale de vânzare. Portofoliul acestui brand cuprinde peste 100 de articole diferite.

Afacerile Safeway Internațional au înregistrat în 2017 un avans de circa 17%, depășind pragul de 19 milioane de euro. Activitatea proprie de distribuție se desfășoară pe raza județelor Cluj, Bistrița-Năsaud, Sălaj și Satu-Mare, compania având însă parteneriate și cu alte firme specializate pentru brandul propriu Home Garden.