(P) Performanță prin standarde înalte de calitate

Pentru ca o companie să fie competitivă și să-și mențină cota de piață și poziția în cele mai relevante clasamente din industria în care activează, este nevoie de o abordare orientată spre calitate. Trăim într-o perioadă în care lansările de produse și tehnologii au loc cu o frecvență amețitoare și fiecare dintre noi este dator cu conectarea activă la tot ceea ce ne înconjoară pentru a putea identifica cu ușurință oportunitățile pe care mediul de afaceri le lansează.

Pentru o companie cu experiență îndelungată, know-how și cu un portofoliu complet de servicii poate părea dificilă identificarea permanentă de noi oportunități și inovarea în aria sa de responsabilitate. Însă răbdarea, curiozitatea și deschiderea spre inedit formează de cele mai multe ori premisele pentru noi descoperiri și idei inovatoare. Este de asemenea nevoie de atenție, documentare și capacitate de a transpune datele identificate pe specificul companiei, evidențiind astfel noi prilejuri de dezvoltare.

Și în industria noastră, a transportului și a logisticii, ne confruntăm cu aceleași provocări ca orice altă industrie. Mizăm însă pe echipa pe care am format-o de-a lungul timpului, ce și-a însușit perfect valorile grupului  – independență în gândire și inițiativă, angajament față de companie, clienți și colegi, sustenabilitate în toate acțiunile întreprinse și excelență în servicii și reușim de fiecare data să ne reinventăm și să aducem noi beneficii partenerilor noștri.

Recertificare standard IFS Logistics 

Eforturile depuse de companie s-au concretizat încă o dată anul acesta, prin recertificarea standardului IFS Logistics. Echipa GW a obţinut un punctaj de 97,44%, fiind astfel încadrată în categoria „IFS Logistics at Higher Level”. Acest certificat reprezintă o garanție a conformității proceselor de depozitare cu cerințele și normele specifice lanțului logistic. Totodată, oferă și o serie de beneficii cheie pentru companie și, implicit, pentru parteneri, care se vor putea baza pe o calitate superioară, certificată a serviciilor de logistică din portofoliul companiei, precum și pe siguranța produsului. Indiferent de circumstanțe, nu vom renunța niciodată să căutăm noi metode de a ne depăși limitele și de a deveni mai buni. Această atitudine stă la baza a tot ceea ce reprezintă astăzi Gebrüder Weiss în România: un partener de încredere, deschis la nevoile și cerințele partenerilor săi și un  etalon în oferirea de soluții personalizate.

Despre standardul IFS

Standardul IFS se referă atât la parametrii de siguranță și de calitate pentru produsele și serviciile oferite de companii, cât și la conformarea la cerințele legale și de reglementare. Este un standard cheie, de referință, în Europa, toți marii jucători din zona de retail din Germania, Franța, Italia precum și alte țări membre UE impunând furnizorilor să dețină certificate IFS. IFS Logistics este un standard dedicat companiilor ce oferă servicii de logistică, cum ar fi transportul și depozitarea de produse alimentare și non-alimentare.

Despre Gebruder Weiss România
Prezentă în România încă din anul 1994, GW are peste 20 de ani de expertiză pe piaţa locală. Bazându-se pe o infrastructură naţională prin platformă logistică proprie cu 11 terminale logistice şi de cross-docking şi puncte de lucru situate în Bucureşti, Ilfov, Arad, Sibiu, Cluj, Bacău, Brașov, Constanţa, Oradea şi Craiova, GW oferă soluții logistice inteligente pentru clienții săi şi asigură servicii flexibile de distribuție prin transport rutier, feroviar, aerian şi maritim. Cu peste 600 de angajați, 50.000 m² capacitate de depozitare, o cifră de afaceri de 59,5 milioane euro şi un portofoliu impresionant de referințe primite în urma implementării eficiente a unor soluții logistice inteligente pentru clienții săi, Gebruder Weiss S.R.L. reprezintă cu succes în România compania sa mamă, Gebrüder Weiss GmbH, cel mai mare furnizor privat de servicii logistice şi de transport din Austria.

Gebrüder Weiss România

T: +40.372.678.500

office.ro@gw-world.com

www.gw-world.ro