Praktiker remodeleaza magazinele. Praktiker Vitan, primul redeschis sub noul concept

Retailerul de bricolaj Praktiker a finalizat recent remodelarea magazinului sau din cartierul bucurestean Vitan. Praktiker Vitan, aflat in Bucuresti, Soseaua Vitan-Barzesti nr. 7A, este primul magazin in care cumparatorii pot sa testeze aceasta noua abordare, urmand ca, ulterior, proiectul de remodelare sa fie implementat si in celelalte magazine Praktiker din Bucuresti si din tara. Reamenajarea Praktiker Vitan a inceput in luna martie a acestui an, fiind vorba de o investitie de peste 400.000 de euro.

„Clientii sunt in centrul preocuparilor noastre, motiv pentru care procesul de remodelare a magazinului Praktiker Vitan a fost realizat in urma unei ample analize a asteptarilor si obiceiurilor cumparatorilor care ne trec pragul magazinelor in fiecare zi. Prin aceasta remodelare, dorim sa oferim o experienta imbunatatita de cumparare, clientii avand acces mult mai simplu si mai rapid la produsele cautate, primind informatii suplimentare la anumite produse, prin intermediul afiselor locale de vanzare si prin oferirea de idei de amenajare in zonele expo imbunatatite din interiorul magazinelor”, afirma Isabelle Pleska, Director General Praktiker Romania.
Ce aduce nou magazinul Praktiker Vitan remodelat:
• Produse noi: game de produse noi, mai potrivite cu asteptarile clientilor din toate categoriile: entry, middle sau high;
• Concept nou de semnalistica: afisele de orientare sunt pozitionate mai vizibil, cele de pret sunt mai dinamice si uniforme, iar promotiile pot fi observate cu usurinta inca de la intrarea in magazin;
• Strategie noua de merchandising: produsele sunt aranjate la raft pentru a facilita procesul de cumparare;
• Informatii locale de vanzare la anumite produse: produsele mai complicate, care necesita mai multe informatii detaliate la achizitie, sunt insotite de informatii locale de vanzare;
• Zone expo imbunatatite: in zonele cu produse sanitare, mobila si decoratiuni se afla showroom-uri de la care clientii se pot inspira pentru idei de amenajare.
Potrivit reprezentantilor companiei, magazinul Praktiker Vitan este vizitat zilnic de un numar de aproximativ 1.000 de cumparatori.

Praktiker detine 27 de magazine in 23 de orase din tara. Oferta maagazinelor Praktiker cuprinde peste 40.000 de produse, incluzand: decoratiuni pentru interior si exterior, produse de gradinarit si materiale de amenajari; produse sanitare, mobila, electronice si electrocasnice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here