Praktiker a lansat catalogul de „Decoratiuni si amenajari interioare”

Retailerul de bricolaj Praktiker a lansat recent catalogul de „Decoratiuni si amenajari interioare”, ce poate fi rasfoit pe site-ul retailerului  sau poate fi descarcat pe smartphone, prin intermediul aplicatiei Catalog Praktiker Romania, disponibila gratuit pe Appstore si Google Play. De asemenea,acesta este disponibil gratuit si in magazine, putand fi rasfoit de catre clienti pentru inspiratie.

In cele peste 230 de pagini ale catalogului, Praktiker pune la dispozitia clientilor sai produse destinate atat micilor modificari casnice, cat si schimbarilor majore pentru redecorarea completa a unei camere sau chiar a intregii case. Catalogul cuprinde game variate de draperii, tablouri, covoare si mici elemente de decor, dar si articole de mobilier, gresie, faianta, parchet si usi. In plus,sunt prezentate si idei de amenajare, din care clientii se pot inspira pentru a-si pregati casa pentru un nou sezon. Catalogul este structurat pe trei capitole, oferind informatii detaliate cu privire la mobilier, amenajari interioare si incalzire.

„Decorarea casei reprezinta acel proces prin care orice casa devine „acasa“, preluand, practic, din personalitatea locuitorilor ei. In catalogul de „Decoratiuni si amenajari interioare”, clientii care doresc sa transforme sau sa imbunatațeasca aspectul casei lor vor gasi produse prezentate in imagini sugestive, insotite de detalii si idei de reamenajare si decorare. Este un catalog destinat atat amatorilor, cat si profesionistilor, toate noutatile, produsele si solutiilerespectand principiul cel mai bun raport calitate -pret. Produsele prezentate in catalog pot fi comandate online, pe www.praktiker.ro, dar si cumparate direct din magazinele Praktiker“, a declarat Isabelle Pleska, Director General Praktiker Romania.

Parktiker detine 27 de magazine, in 23 de orase.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.