Popeyes România anunță deschiderea altor două restaurante, în București

Popeyes România anunță deschiderea a două noi restaurante în București, în această vară, și începe recrutarea viitorilor membri ai echipei. 

După deschiderea primului restaurant din țară, în Băneasa Shopping City, la începutul lunii aprilie 2022, Popeyes România continuă strategia de extindere a rețelei, cu două noi restaurante în centrele comerciale ParkLake Shopping Center și AFI Cotroceni, care vor fi inaugurate în vara acestui an. 

Compania anunță că dă startul recrutărilor pentru noile restaurante Popeyes, care vor genera peste 100 de noi locuri de muncă: Crew Members, Shift Managers sau Manager de Restaurant.

„Prima deschidere a fost un succes și suntem impresionați de entuziasmul tuturor celor care ne-au vizitat și care și-au exprimat dorința de a ne găsi mai aproape de comunitățile lor”, a declarat Mihaela Lungu, Chief Marketing Officer Popeyes România.

„Anul acesta avem în plan deschiderea mai multor  restaurante în București și ne dorim să ne extindem echipa pentru viitoarele restaurante. În acest moment, avem unul dintre cele mai atractive pachete salariale de intrare din industria QSR, cu care ne întâmpinăm colegii, alături de care le vom oferi clienților experiența unică Popeyes, cu rețete făcute din ingrediente de cea mai bună calitate și gustul unic din Louisiana.” 

Noile restaurante Popeyes din ParkLake și AFI Cotroceni vor avea un design modern, cu accente portocalii vibrante și interioare colorate, inspirate din stilul artei stradale din Louisiana și a galeriilor tradiționale din New Orleans.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.