Peste 550 de firme expun la Indagra 2018

348

Romexpo organizează între 31 octombrie și 4 noiembrie 2018 cele mai importante târguri din domeniile: agricol, alimentaţie și băuturi alcoolice și non-alcoolice din România. Peste 750 de companii din 25 de țări sunt așteptate să-și prezinte produsele şi serviciile, pe parcursul a cinci zile de expoziții și activități conexe (seminarii, conferințe, mese rotunde), în cadrul evenimentelor: Indagra, Indagra Food și Expo Drink. Expozițiile au loc pe o suprafață de peste 64.000 de metri pătrați, iar cei mai mari producători și importatori aduc în atenția publicului noutățile din: agricultură, horticultură, zootehnie, alimentație publică și băuturi.

Indagra – Târgul internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei reunește peste 550 de companii din întreaga lume, dintre care peste 380 sunt din România. Gradul de internaționalizare a târgului este de 31%, în creștere față de ediția de anul trecut cu 11%.

Sunt prezente 25 de ţări cu tradiţie în domeniul agricol, exportul şi importul de produse şi echipamente performante, printre care se numără: Austria, Belgia, Bulgaria, China, Danemarca, Franța, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, România, Serbia, Slovenia, Spania, Turcia, Ucraina, Ungaria, Belarus, Cehia, Finlanda, Republica Moldova, Rusia, Coreea de Sud.

Indagra 2018 beneficiază de participarea oficială internaţională a țărilor: Turcia, Finlanda, Belarus, Grecia, Ungaria și Spania și de participări de grup din partea: Franței și Poloniei.

Expozanții își vor prezenta produsele în cadrul unor saloane tematice, precum:

  • Salon de echipamente și mașini agricole, silozuri, echipamente pentru viticulture;
  • Salonul de semințe, îngrășăminte, sere și solarii, echipamente pentru irigații;
  • Salon de echipamente pentru zootehnie;

La Indagra 2018 sunt așteptate peste 65.000 de persoane. Tot ce este nou pe piața agricolă se poate achiziționa chiar și cu discounturi cuprinse între 10 și 50 % la serviciile, produsele și echipamentele expuse.

Târgul reprezintă cel mai important eveniment românesc cu caracter agricol, numărul mare de expozanți, ofertele acestora şi activitățile conexe din cadrul lui demonstrând potenţialul și capacitatea producătorilor şi distribuitorilor din domeniu, români şi străini, de a aduce pe piaţă produse şi echipamente moderne, în scopul de a crește performanţele și profitul în: cultura legumelor, fructelor şi seminţelor, creşterea animalelor, viticultură şi vinificaţie.

Programul de vizitare la Indagra 2018:

31 octombrie (miercuri – sâmbătă) – 3 noiembrie, între orele 09.00 şi 19.00

4 noiembrie (duminică), între orele 09.00 şi 16.00

Accesul vizitatorilor se poate face:

pietonal: poarta A (dinspre Piața Presei Libere); porțile B, C (dinspre         bulevardul Expoziției) și poarta D (dinspre strada Parcului);

auto: porțile B, C (dinspre bulevardul Expozitiei) și poarta D (dinspre         strada Parcului);

Tariful pentru accesul în parcare: 5 lei/oră.