Indagra Food 2018 – târg internaţional pentru industria alimentară – își așteaptă vizitatorii în Centrul Expoziţional Romexpo, Pavilion B1

Indagra Food 2018 – târg internaţional pentru industria alimentară – se va desfășura concomitent cu Indagra, în Centrul Expoziţional Romexpo, Pavilion B1. Indagra Food este un eveniment organizat în parteneriat cu Addor Events și se adresează producătorilor, distribuitorilor și importatorilor de echipamente și tehnologii pentru industria alimentară, panificație, industrializarea legumelor și fructelor, prelucrarea peștelui și laptelui. Ofertele companiilor expozante cuprind produse și servicii, care se adresează diverselor segmente din domeniul alimentar, după cum urmează:

  • Soluţii complete pentru industria cărnii;
  • Utilaje si echipamente pentru abatoare și carmangerii;
  • Producția și exportul de carne;
  • Utilaje și echipamente dedicate industriei laptelui și panificației;
  • Echipamente pentru industria băuturilor;
  • Utilaje și accesorii pentru ambalarea produselor alimentare și non-alimentare
  • Echipamente de: manipulare, transport, logistică şi depozitare;
  • Producția și comercializarea de brânzeturi;
  • Produse și servicii pentru o alimentație integrală

Programul de vizitare la Indagra Food 2018, în perioada 31 octombrie – 3 noiembrie este între orele 09.00 şi 19.00, iar pe 4 noiembrie (duminică), între orele 09.00 şi 16.00
Biletul de intrare costă 30 de lei.

Accesul vizitatorilor:
pietonal: poarta A (dinspre Piața Presei Libere); porțile B, C (dinspre bulevardul Expoziției) și poarta D (dinspre strada Parcului);
auto: porțile B, C (dinspre bulevardul Expozitiei) și poarta D (dinspre strada Parcului);
tarif acces parcare: 5 lei/oră

Articolul precedentExpo Drink 2018 – punctul de atracție pentru vizitatorii care doresc să intre în contact cu producătorii și distribuitorii de băuturi alcoolice și nealcoolice
Articolul următorPeste 550 de firme expun la Indagra 2018
Daniela Oancea
Redactor-șef al Modern Buyer din iulie 2017. Absolventă a Universității București, Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Daniela are o experiență de peste 20 de ani în presă. A început să lucreze ca reporter și apoi ca redactor de știri externe la cele mai importante cotidiene naționale: Tineretul Liber, România Liberă și Evenimentul Zilei. Și-a continuat cariera ca Business Editor pentru Mediafax și apoi ca Redactor-șef la diferite publicații Business to Business, precum și ca expert media, în trei proiecte europene: PHARE/SAPARD. Danielei îi puteți scrie pe adresa oancea.i.daniela@gmail.com