Peste 25 de distribuitori naţionali şi regionali prezenţi la Retail & Horeca Distribution

171

Un număr de 27 de companii de distribuţie produse FMCG în retailul tradiţional şi HoReCa şi-au anunţat prezenţa la ediţia cu numărul IV a Retail & Horeca Distribution, eveniment realizat de Modern Buyer pe data de 21 Martie 2019 la hotelul New Montana din Sinaia.

Singurul eveniment dedicat exclusiv industriei de distribuţie reuneşte antreprenori din companii cu acoperire naţională şi regională, producători de bunuri de larg consum dar şi furnizori de soluţii diverse: software, ambalaje, transport, consultanţă ş.a. Şi-au anunţat preyenţa atât companii din top 20 distribuitori, cât şi jucători relevanţi la nivel regional.

Vezi mai jos partenerii și vorbitorii confirmați până la această dată:

Componente eveniment

Evenimentul este format din trei componente: Conferinţă, Expo Hall, Business Dinner

Temele conferinței ediției 2019

  • Retrospectiva anului 2018 în industria de distribuție, evoluția unor indicatori cheie;
  • Prognoze în evoluția pieței de traditional trade, IKA;
  • Evoluția industriei de HoReCa, sursele de aprovizionare ale acestui canal, trenduri majore în comportamentul de achiziție al antreprenorilor din HoReCa;
  • Strategii, direcții de dezvoltare implementate de antreprenorii din distribuție în 2018 și 2019;
  • Perspective pe termen scurt și mediu: ce trenduri ce redefinesc industria, ce oportunități se conturează pentru creșterea și consolidarea profitabilității într-un mediu tot mai imprevizibil.

Expo Hall

Expoziția care se desfășoară în paralel cu lucrările conferinței invită producătorii de bunuri de larg consum și furnizorii de servicii pentru industria de distribuție să își prezinte oferta prin prezența cu standuri personalizat.

Business Dinner

Evenimentul este un bun prilej de networking profesional. Vom crea cadrul și vom înlesni discuțiile și schimbul de informații între producători, distribuitori, importatori, furnizori de soluții și servicii.

Participă la eveniment

Va invităm să vă rezervați locurile la eveniment on line , pe site-ul evenimentului sau prin completarea  Formular Retail & Horeca Distribution, 2019