Peroni Libera 0.0% sponsorizează echipa de Formula 1- Aston Martin Cognizant

Peroni Libera 0.0% se asociază cu echipa de Formula 1 – Aston Martin Cognizant, odată cu revenirea acesteia în competițiile sportive, după o absență de 60 de ani. Peroni Libera 0.0% va fi disponibilă la evenimente prestigioase din calendarul curselor de Formula 1 la nivel global, inclusiv în caravanele de turneu ale echipei de Formula 1 Aston Martin Cognizant la fiecare Grand Prix, precum și la activările dedicate consumatorilor, care vor avea loc în centrul orașelor.


Logo-ul Peroni Libera 0.0% va fi afișat pe mașinile și pe echipamentele echipei de Formula 1 Aston Martin Cognizant, pe parcursul sezonului, acestea urmând a fi dezvăluite publicului miercuri, 3 martie 2021.


Brandul va crea o campanie de conținut de-a lungul întregului sezon, cu scopul de a oferi informații despre echipă și sport, aducând fanii Formulei 1 și publicul interesat de lifestyle mai aproape ca niciodată de cele mai frumoase momente ale acestui sport.


Primul film care prezintă acest parteneriat, lansat astăzi, îi are ca protagoniști pe piloții echipei de Formula 1 Aston Martin Cognizant, Sebastian Vettel și Lance Stroll, care își dezvăluie motivația interioară și flerul, precum și ceea ce îi inspiră să exceleze la vârful acestui sport.

“Suntem nerăbdători să includem Peroni Libera 0.0% în echipa noastră și să realizăm ambițiile de creștere globală a brandului, prin platforma de Formula 1” a declarat Lawrence Stroll, Președintele Echipei de Formula 1 Aston Martin Cognizant.


“Prin parteneriatul cu echipa de Formula 1 Aston Martin Cognizant, suntem convinși că vom crea o alianță a două branduri iconice cu sinergii fantastice în jurul stilului, al tradiției și pasiunii.” A completat Richard Ingram, Global Brands Director, Asahi Europe & International.


Brandul italian Peroni Nastro Azzurro, deținut de Asahi Europe & International, a lansat berea fără alcool Peroni Libera 0.0% în 2019. Parteneriatul cu echipa Aston Martin este o inițiativă-cheie pentru obiectivul ambițios al companiei Asahi Europe & International de a avea în portofoliul său 20% produse fără alcool, până în 2030.

Peroni Libera 0.0% este o bere proaspătă și răcoritoare, cu 0.0% conținut de alcool. Trei tipuri de hamei îi conferă berii o aromă distinctă, bogată și fructată. Gustul proaspăt și răcoritor al Peroni Libera 0.0% este dat de notele citrice și amăreala datorată hameiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here