PayPoint a achizitionat Payzone

831

PayPoint Services, operator de plati in numerar si incarcare electronica prin punctele de retail, anunta finalizarea procesului de achizitie a companiei Payzone S.A., in urma primirii acordului Consiliului Concurentei pentru aceasta tranzactie. Consumatorii romani vor avea de acum acces la o retea de peste 22.500 de puncte de plata si la un portofoliu de furnizori si servicii extins.

PayPoint s-a angajat sa nu creasca, pentru o anumita perioada, pretul solicitat companiilor pentru prestarea serviciilor de incasare a facturilor si, de asemenea, ca firmele concurente care opereaza retele de terminale de plata sa obtina accesul in spatiile comerciale necesare instalarii terminalelor de plata situate in mediul rural.

„Consideram ca extinderea retelei noastre reprezinta o baza solida pe care vom putea cladi in viitor un portofoliu si mai vast de servicii inovatoare, cum ar fi cele de coletarie in puncte de retail sau colectare taxe, impozite si amenzi, si lista ramâne deschisa”, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director al celor doua companii.

Payzone S.A. ofera in prezent servicii de reincarcare electronica in peste 11.000 unitati dotate cu terminale de plati si are incheiate acorduri de incasare a facturilor cu zeci de furnizori nationali, regionali si locali, din domenii variate.

In România, PayPoint si-a lansat oficial serviciul de plata a facturilor in numerar sub marca proprie in august 2008 si si-a extins portofoliul de clienti prin semnarea de parteneriate cu o serie de companii din diferite sectoare. In prezent, reteaua punctelor de plata PayPoint numara 11.500 de terminale iar compania are incheiate contracte cu 146 clienti importanti din domeniul telecomunicatiilor, al utilitatilor, al serviciilor financiare si nu numai.

PayPoint incaseaza sume si in numele Scala Assistance, companie autorizata pentru emitere de roviniete, dar si plati pentru facturile aferente serviciilor de securitate emise de Grupul BGS (BGS Divizia de Securitate, BGS Monitorizare-Interventie si BGS Tehnic) si pentru biletele de avion emise de compania aeriana Blue Air si biletele de autocar emise de Eurolines.

PayPoint ofera, de asemenea, servicii complete de incarcare electronica a cartelelor preplatite pentru toti jucatorii din industria de telefonie mobila care furnizeaza acest tip de produs (Telekom Romania Mobile, Orange, Vodafone, Zapp, Lycamobile, Digi Mobil), precum si servicii de incarcare electronica pentru operatorii de telefonie fixa cu acces international si de Internet, printre care se numara Nobel si Worldtelecom (Number One). Pentru Focus Sat, PayPoint ofera servicii de eliberare de vouchere cu coduri electronice pentru utilizatorii de servicii preplatite de tip DTH (Direct-To-Home).

Totodata, PayPoint ofera serviciile de transfer de bani Western Union pe propriile terminale, permitând astfel consumatorilor sa trimita sau sa primeasca bani atât din afara tarii, cât si de pe teritoriul României.

Comerciantii PayPoint ofera clientilor lor si posibilitatea de a schimba numerar in moneda electronica pentru a face plati pe internet in mod sigur si confortabil, prin semnarea de parteneriate cu paysafecard si Neosurf.

Sectorul Taxe si Impozite – Directia Fiscala Locala Sibiu, Directia Fiscala Brasov.
Sectorul livrare colete – Datorita parteneriatului dintre PayPoint si FAN Courier, consumatorii isi pot ridica din magazinele PayPoint Colet Expres produsele comandate, la o ora potrivita programului lor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here