Parmafood introduce noua gamă de produse Flying Goose, cel mai mare brand de sriracha din lume

Sriracha Hot Chilli

Din ianuarie 2020, Parmafood introduce în piață 10 produse din gama Flying Goose completând oferta cu articole, atât pentru Horeca, cât și pentru Retail.

Pe lângă Srirach Flying Goose, Parmafood are în portofoliu și o varietate de sosuri cunoscute, bazate pe rețete thailandeze : Hoisin, Garlic, Mayo, Sweet Chili sau Hot Chilli, dar și alte produse tipic thailandeze, cum ar fi: Tom Yum Soup și Tom Kha Soup.

Flying Goose a apărut în 1999 în Thailanda, din dorința de a aduce pe mesele fanilor din toată lumea un sos sriracha autentic. Ingredientele folosite sunt din fermele thailandeze, rețeta folosită este cea originară din districtul Sri Racha, ce conține ardei iute, usturoi, oțet, zahăr, sare și ierburi aromate. Accentul a fost pus încă de la început pe calitatea ierburile aromatice folosite, astfel încât produsul obținut să îți aducă aminte de gustul autentic thailandez.

Ce este, de fapt, sriracha? Este un sos picant, apărut prin 1930 în Thailanda unde a fost folosit ca dipping sauce pentru aproape orice fel de mâncare. Adaptabilitatea acestui sos l-a făcut un produs-vedetă în toată lumea. Actualmente, sriracha se folosește în supă, pe ouă, la burgeri, fried noodles, tacos sau dulciuri.