Pandora a adus in magazine bijuteriile din Colectia de iarna 2017

Colectia de iarna 2017 de la Pandora prezinta modele echilibrate, in care culorile bijuteriilor clasice se imbina cu argintul 925 slefuit si zirconiul cubic stralucitor. Cerul este limita pentru acest sezon marcat de un stil cool & colorat, reprezentat prin bijuterii create din combinatii sofisticate de metale, impodobite cu pietre sclipitoare.

Redefinind stilurile vintage in acest sezon, inelele de tip solitaire, cerceii cu surub si talismanele circulare aduc o noua stralucire look-ului feminin, cu pietre cu taietura Danube si cristale in culori intense: albastru de safir, rosu-rubiniu si verde-smarald.

Noile piese versatile pot fi purtate singure sau combinate si asortate cu modele din intreaga colectie de bijuterii Pandora. Colectia este disponibila in magazinele Pandora si pe www.pandora.net.

Creatiile Pandora combina mestesugul vechi de secole cu tehnologia moderna si sunt distribuite in mai mult de 100 de tari, de pe sase continente, prin aproximativ 8.100 de puncte de vânzare, incluzând peste 2.100 de magazine-concept.

Fondata in 1982 si având sediul in Copenhaga, Danemarca, Pandora are peste 21.500 de angajati in intreaga lume, dintre care aproximativ 12.400 sunt in Thailanda, unde compania fabrica produsele. Pandora este listata public la bursa NASDAQ OMX din Copenhaga.