Paco Supermarket este în Bringo app

Retailerul vrâncean Paco Supermarket a semnat un parteneriat de colaborare cu platforma de livrări Bringo.

„De astăzi, 30 mai 2022, consumatorii din Focşani şi nu numai pot comanda o gamă variată de produse alimentare şi nealimentare din supermarketul Paco, iar la comenzi de peste 60 de lei, livrarea va fi gratuită”, a precizat pentru Modern Buyer – Cătălin Samara, CEO Bringo International & BringoTech. Potrivit acestuia, în 2022, în Bringo app vom vedea şi alte reţele de retail din segmentul FMCG.

La rândul său, Feliciu Paraschiv, proprietarul reţelei de magazine Paco Supermarket spune că livrările se vor realiza din cel mai mare supermarket Paco, situat pe Bulevardul Gării nr. 18, Focşani.

„Cum am reuşit să închei acest parteneriat? Am oferit o facilitate extrem de importantă, cred eu, şi anume faptul că Paco preia partea de picking. Un angajat al nostru va pregăti comanda din momentul în care ea va fi lansată în aplicaţie. Acest fapt scurtează foarte mult timpul de pregătire al mărfurilor. Livratorul Bringo va ajunge în magazinul nostru, va prelua comanda deja pregătită şi va avea de făcut doar partea lui de servicii, adică să confirme comanda cu clientul, să îl mai întrebe dacă mai doreşte ceva ş.a. În acest context, putem afirma că o comandă lansată la Paco Supermarket poate fi livrată consumatorului final în circa 20 de minute, având în vedere că vorbim de un oraş mic”, a precizat Feliciu Paraschiv.

Platforma de livrări Bringo a fost lansată în 2015 pe piaţa din România de către compania românească Ascend Netsolutions.

Astăzi, grupul Carrefour deţine controlul companiei Bringo, după ce a cumpărat acţiuni în mai multe tranşe de la dezvoltatorul aplicaţiei, respectiv 90% dintre titluri. Conceputul Bringo este deja activ în peste 35 de oraşe din România, dar şi în alte pieţe precum Franţa, Belgia, Argentina sau Maroc.

Paco Supermarket a rămas unul dintre cei mai puternici retaileri independenţi din piaţă, încheind anul 2021 cu o cifră de afaceri de peste 170 milioane de lei (circa 34 milioane de euro).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.