Daniela Popescu, Retail Vertical Leader la NielsenIQ, speaker la CEO Meeting in the Garden – Grocery/ E-commerce/Trends

În data de 22 iunie 2022, Modern Buyer va organiza la Palatul Bragadiru din Bucureşti un eveniment dedicat top managerilor din sectorul Retail şi FMCG, cu tema CEO Meeting in the Garden – Grocery/E-commerce/Trends.

Evenimentul, organizat în intervalul 16.0 – 21.00, în aer liber, va reuni, într-un cadru exclusivist şi, de aceea mai restrâns, circa 80 de invitaţi, manageri de top și antreprenori din businessul FMCG.

Ne face plăcere să anunțăm prezența Danielei Popescu, Retail Vertical Leader la NielsenIQ în calitate de speaker în cadrul evenimentului CEO Meeting in the Garden – Grocery/E-commerce/Trends, pentru a prezenta dinamica pieţei de comerţ online în segmentul Grocery/FMCG din România.

La ediţia din 2022 a acestui eveniment (prima ediţie a fost în iulie 2020) vom vorbi despre:

-principalele tendinţe şi impactul comenzilor şi livrărilor online asupra businessurilor,

– cele mai importante tendințe tehnologice din industria de e-commerce.

Vom încerca să răspundem împreună cu invitaţii zilei la întrebări, precum:

Cum creezi empatie în interacţiunea cu clienţii în mediul digital?

Cum obţii retenţia şi loialitatea clienţilor din online?

Cum rămâi în memoria utilizatorilor şi cum oferi experienţe semnificative şi relevante?

Agenda evenimentului:

16.00 – 16.30 Welcome drink

16.30 – 17.00 E-commerce in FMCG – overview and trends

17.00 – 18.30 Open panel discussions

18.30    – 21.30 Networking and cocktail dinner

Participă la CEO Meeting in the Garden – Grocery/ E-commerce/ Trends

Costul biletului este de 160 de euro+TVA. Detalii referitoare la posibilitatea de participare la eveniment și garantarea accesului la partea de networking și cocktail dinner, puteți obține prin contact telefonic la 0767118833 sau 0729880041.

Promovarea în cadrul evenimentului

Asigurăm vizibilitate în timpul evenimentului CEO Meeting in the Garden – Grocery/ E-commerce/ Trends, dar şi ante și post eveniment, în faţa unei audienţe formată din manageri de top din rândul marilor lanţuri de retail modern și furnizorilor din toate segmentele FMCG, dar și furnizorilor de servicii și soluții pentru sector.

Puteţi opta pentru un stand cu prezentare și servire, pentru rularea unui spot publicitar în timpul evenimentului sau/și pentru publicarea unei machete, anunț, material video în platforma online Modern Buyer și în social media.

Pentru mai multe detalii cu privire la achiziţia de bilete sau de pachete de promovare şi participare disponibile, vă rugăm să scrieți e-mail la adresa aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro, maria.hurduc@modernbuyer.ro, sau să ne contactaţi telefonic: 0767.11.88.33 sau 0729.880.041

Selecție de imagini de la ediția anterioară:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.