(P) Siguranța datelor, un “must-have” în lumina GDPR

Siguranța și confidențialitatea datelor capătă noi dimensiuni într-o lume în care se pune accent pe accesul liber la informație. Fie că navigăm pe internet, efectuăm plăți online, ne abonăm la newslettere sau plasăm comenzi, ne dorim să putem realiza toate aceste acțiuni fără restricție, însă totodată datele noastre trebuie să fie în permanență în siguranță, iar interlocutorul să le utilizeze sub egida confidențialității, fără a le înstrăina către terți.

Dacă ne referim la colaborări de tip business-to-business, interesul privind confidențialitatea datelor crește exponențial și este de înțeles având în vedere aspectele comerciale și secretul de business pe care orice companie dorește să le păstreze nedivulgate. Erorile sau scurgerile de informație sunt de nedorit pentru un parteneriat de succes și o reputație intactă, ambele într-o viziune pe termen lung.

Siguranța și confidențialitatea datelor sunt concepte la care Gebrüder Weiss a aderat în mod firesc, fie că vorbim de transporturi de mărfuri a căror valoare se ridică la sute de mii de euro, fie că ne referim la interacțiuni virtuale, prin intermediul website-ului sau la schimbul de mesaje electronice.

Avem susținerea celor peste 140 de colegi din departamentul IT al grupului Gebrüder Weiss care au creat sisteme informatice sigure din punct de vedere al datelor introduse pentru ca partenerii noștri să se poată bucura simultan de confidențialitate și procese accelerate de aprovizionare, logistică, depozitare și expediție. Adăugând la toate acestea și minimizarea costurilor, contribuția la succesul clienților noștri este decisivă.

Mai mult decât atât, competența noastră de business presupune și:

  • Controlul și gestionarea întregului lanț logistic prin tehnologii informaționale moderne;
  • Flexibilitate prin intermediul platformei noastre de integrare, fluxurile de date ale clienților noștri pot fi corelate în mod optim cu sistemele Gebrüder Weiss;
  • Utilizarea unor standarde recunoscute în domeniul managementului de proiect, al schimbului de date, al proceselor de asistență și dezvoltare, precum și în ceea ce privește sistemele hardware;
  • Susținerea și dezvoltarea continuă a sistemelor noastre IT: indiferent dacă sunt necesare standarde uzuale sau interfețe personalizate pentru schimbul de date – pentru proiectele clienților noștri avem întotdeauna la dispoziție experți care dispun de know-how-ul necesar.

În Gebrüder Weiss, am ales să facem lucrurile altfel și să ne concentrăm pe siguranță, încredere, competență, calitate și expertiză, atribute ce se vor evidenția indiferent de provocarea lansată de clienții noștri. Pentru aceasta, ne bazăm pe echipa GW care este pregatită din punct de vedere profesional să facă față oricărei provocări.

Despre Gebrüder Weiss România

Gebrüder Weiss România are peste 20 de ani de expertiză pe piața locală și un număr de peste 600 de angajați. Bazându-se pe o infrastructură națională prin platforma logistică proprie, cu 11 terminale logistice și de cross-docking, și puncte de lucru situate în București, Arad, Sibiu, Cluj, Bacău, Brașov, Constanța, Oradea și Craiova, Gebrüder Weiss România oferă soluții logistice inteligente pentru clienții săi și asigură servicii flexibile de distribuție prin transport rutier, feroviar, aerian și maritim.

Contact

Str. Ithaca 1000, Bolintin Deal, jud. Giurgiu

+40.372.678.500

office.ro@gw-world.com
www.gw-world.ro