Bicicletă electrică românească pentru livrări rapide la domiciliu

În cadrul prezentei ediții a târgului Eurobike Friedrichshafen 2018, din Germania, românul Ovidiu Teofănescu, cofondatorul BizzeBikes, a anunțat lansarea unui model de bicicletă electrică, produs în România: Bizze Delivery. Bicicleta este destinată companiilor care doresc să-și eficientizeze timpii de livrare, să reducă costul de livrare prin intermediul unui mijloc de transport care nu necesită combustibil și, implicit, să adopte un model ecologic de a face business.

“Livrările pe bicicletă au o creștere spectaculoasă în toată Europa și estimez că în viitorul apropiat, livrările la domiciliu se vor face în proporție de 80% cu bicicleta. Start-up-uri de success, precum Foodora, Deliveroo sau Uber Eats, sunt deja prezente în marile orașe europene, validând eficiența unui astfel de sistem de livrare.”, afirmă Teofănescu.

„Produsul a fost foarte apreciat la EuroBike, BizzeBikes fiind unul dintre puținii producători mondiali de astfel de biciclete destinate livrărilor. Momentan am contractat precomenzi din Olanda, Germania, Spania și Franța și intenționăm să ne dezvoltăm rețeaua de distribuție în cât mai multe țări europene” precizează reprezentantul BizzeBikes.

Bicicleta electrică Bizze Delivery este limitată la o viteză de 25Km/h, facând parte din clasa Pedelec, reglementată la nivel european, și poate fi echipată cu GPS pentru controlul întregii flote și cu o gamă variată de cutii, genți și accesorii specifice livrărilor. Așadar, aceasta se adaptează cu ușurință nevoilor individuale ale utilizatorilor, fie că vorbim despre un fast-food, pizzerie sau orice alt tip de restaurant.

Avantajul Bizze Delivery îl reprezintă costurile de utilizare reduse, spre deosebire de scuter sau automobil. Potrivit producătorului, cu o autonomie de până la 150 de km/ zi, o bicicletă Bizze Delivery salvează un buget estimat de 1.500 lei în fiecare lună, care poate însemna salariul angajatului sau poate fi destinat promovării afacerii.

Prețul unei biciclete electrice pentru livrări pornește de la 1.700 Euro și poate ajunge până la valoarea de 2.600 Euro fără TVA, în funcție de specificațiile tehnice solicitate, un cost de achiziție mult mai mic față de un scuter sau o mașină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here