Optim Project Management va incepe constructia noului mall din Piatra Neamt, dezvoltat de NEPI

0
830

Compania Optim Project Management este construction manager pentru noul proiect de retail dezvoltat de NEPI in Piatra Neamt, conform CIJournal. Proiectul, ce va avea o suprafata de aproximativ 37.000 mp construiti, este amplasat in partea de vest a orasului, pe un teren de 7,4 ha si va include un hipermarket, retail mall, galerie comerciala, un complex cinema si o zona de fast-Food.

Pe langa serviciile de construction management, Optim PM va oferi si serviciile de design management, cost & procurement management, tenant management & coordonation si respectiv servicii SSM si dirigentie de santier.
Livrarea proiectului este estimata pentru trimestrul al patrulea 2016 – faza 1 si primul trimestru 2017 pentru Faza 2.
Compania Optim PM este implicata in constructia mai multor proiecte importante de retail: Parklake, Veranda Shop & Stay Obor, Timisoara Shopping City, extinderea City Park Lake Constanta, reamenajarea Fortuna Mall Severin.

5 mari proiecte de retail, finalizate anul acesta

Anul acesta, pe piata de retail vor fi livrate proiecte totalizand peste 237.000 mp, ceea ce va duce la o crestere cu circa 10% a stocului curent, estimat la 2,8 milioane mp, potrivit datelor JLL. Majoritatea livrarilor sunt proiecte noi (85%), iar Bucurestiul va atrage mai mult de jumatate din aceste investitii (125.000 mp).
„Este de asteptat ca Romania sa inregistreze o crestere anuala a consumului de 4-5% in urmatorii doi ani, si in plus, proiectele care urmeaza sa fie livrate anul viitor sunt localizate in orase unde indicatorii economici sustin astfel de investitii. Din acest motiv nu vedem o influenta semnificativa asupra chiriilor sau a pietei in general”, a declarat Adelina Oprita, consultant Retail Agency JLL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here