Olympus a lansat iaurtul de băut, cu specific grecesc

Olympus Foods, unul dintre cei mai mari producători de lactate din România, a lansat un iaurt de băut, cu specific grecesc. Noul produs vine în completarea gamei de iaurturi cu specific grecesc Olympus și este disponibil în gramaj de 330 g. Este un produs care se adresează în special persoanelor active, cu un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată, având o textură cremoasă și un conținut ridicat de proteine – 26 g proteine / 330 g produs.

Iaurtul cu specific grecesc de băut este distribuit în rețelele de supermarketuri și hipermarketuri, urmând să fie introdus treptat și în magazinele din comerțul tradițional.

“Noul iaurt cu specific grecesc de băut este o premieră pe piața din România, atât la nivel de produs, cât și la nivel de conținut proteic. Suntem încrezători că va atrage atenția consumatorilor fideli ai iaurtului cu specific grecesc, care acum se pot bucura de unul dintre produsele lor preferate mai ușor, și în mișcare”, a declarat Athanasios Giannousis, Director Comercial Olympus Foods.

Anul acesta, Olympus Foods a mai adus două noi completări importante în gama produselor acidofile, sana și kefir din lapte de capră, două produse sezoniere, disponibile în magazine în perioada aprilie – octombrie. Sana și kefirul de capră de la Olympus sunt produse obținute 100% din lapte de capră colectat de pe teritoriul României. Acestea au un aport nutritiv ridicat, sunt ușor de digerat, hrănitoare și răcoritoare. Gama de lactate din lapte de capră Olympus cuprinde și lapte 3.5%, unt 82%, iaurt 4% și telemea.

Olympus Foods a lansat în 2011, în premieră pe piața românească, iaurturile cu specific grecesc produse local. În 2018, compania a introdus pe piață iaurtul Stragghisto, care are la bază o rețetă tradițională a iaurtului cu specific grecesc, iar în 2019, portofoliul a fost completat cu primul iaurt bio cu specific grecesc.

Grupul Hellenic Dairies are peste zece ani de prezență la raft pe piața românească, perioadă în care a investit constant pe plan local. Fabrica de lactate Olympus de la Hălchiu, județul Brașov, a fost inaugurată în 2011, iar producția sa este destinată atât pieței locale, cât și exporturilor.