Lidl inaugurează un magazin în Luduș, dotat cu stație de încărcare pentru mașinile electrice

Pe 17 septembrie, Lidl va inaugura un magazin de aproximativ 1.300 m² în Luduș, județul Mureș. Noul magazin înlocuiește o unitate situată la aceeași adresă, care a fost închisă în luna martie 2020.

Magazinul este situat pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, Nr. 13 și dispune de o stație de încărcare pentru automobilele electrice. Orarul de funcționare a magazinului va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminica între 8:00 și 20:00.

Lidl Luduș deține peste 120 de locuri de parcare, precum și de o stație de încarcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan. Odată cu deschiderea magazinului, se vor crea aproximativ 20 de noi locuri de muncă.

Inaugurarea magazinului Lidl din Luduș continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. În plus, Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

Lidl din Luduș dispune de un sistem de iluminat LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Pentru a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2, Lidl face apel la solidaritatea clienților pentru a respecta atât recomandările autorităților, cât și măsurile individuale de prevenție în timpul cumpărăturilor.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 8.000 în România, unde retailerul german are deschise peste 275 de magazine și 5 centre logistice.