NEPI cumpara Shopping City Sibiu, in urma unei tranzactii de 100 milioane euro

553

Argo Group a vandut parcul de retail Shopping City Sibiu (79.100 mp inchiriabili) fondului sud-african NEPI, tranzactia in valoare de 100 de milioane de euro fiind cea mai mare incheiata pe piata romaneasca in acest an.
Prima faza a Shopping City Sibiu a fost deschisa in noiembrie 2006, ulterior proiectul devenind unul dintre cele mai mari parcuri de retail din Romania. Parcul are ca principali chiriasi hipermarketurile Carrefour si Auchan, si include de asemenea numeroase branduri internationale de retail, precum Adidas, Altex, Benvenuti, H&M, KFC, Jysk, Lems, Leroy Merlin, Mobexpert, Nobila Casa si Rovere Mobili.

”Aceasta este cea mai mare tranzactie cu o singura proprietate din afara Bucurestiului de dupa criza economica. Investitorii au devenit din nou interesati de piata imobiliara din afara Bucurestiului, dupa o lunga perioada de timp in care Capitala a fost principal lor tinta. Dimensiunea si fundamentele proprietatii au atras nu doar cumparatorul, dar si alti investitori in Sibiu”, a declarat Andrei Vacaru, Associate Director, Capital Markets JLL Romania, companie ce a asistat Argo Group in acest proces.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here