MP Băneasa participă la conferinţa Retail & Horeca Distribution 2020

282

MP Băneasa va participa în calitate de expozant la conferinţa Retail & Horeca Distribution organizată de Modern Buyer pe 19 martie 2020 la Hotel Kronwell din Braşov. Compania este prezentă pentru al V-lea an la evenimentul dedicat exclusiv antreprenorilor din industria de distribuţie în retail şi HoReCa şi furnizorilor de bunuri de larg consum.

Băneasa este lider de piaţă cu o experienţă acumulată în peste 3 decenii de activitate şi o capacitate de producţie de 25.000 tone/an. Este, de asemenea, cel mai important producător din regiunea Balcanilor, în al cărui portofoliu se regăsesc, pe lângă o mare varietate de produse de morărit, şi toate tipurile de paste, cu şi fără ouă, din grâu moale sau grâu dur, într-o mare diversitate de forme.

Ca producător, Băneasa îşi doreşte să ofere mereu clienţilor produse de calitate cu valoare nutriţională ridicată şi, de aceea, atât Moara Băneasa, cât și Fabrica de Paste Băneasa s-au aliniat legislaţiei europene, reuşind să asigure trasabilitatea totală a produselor fabricate prin certificările ISO 9000, ISO 22000, HACCP și FSSC 22000: 2010.

„Ne preocupă mereu îmbunătăţirea calităţii serviciilor şi produselor noastre şi ne dorim să răspundem cât mai bine nevoilor clienţilor noştri. Suntem bucuroşi că pe lângă o gamă diversă putem oferi încredere garantând calitatea şi siguranţa alimentară a produselor noastre,” spun reprezentanţii companiei.

Cu ajutorul tehnologiei de ultimă generaţie şi al unui proces de producţie complet automatizat Băneasa se asigură că pastele şi produsele de morărit ce poartă sigla sa sunt cea mai bună şi sigură alegere pentru consumatori. Băneasa lucrează în prezent cu toate marile lanțuri internaționale de retail, fiind singurul producător de paste și făină care acoperă în întregime acest canal de distribuție în România, Moldova şi Bulgaria.

Portofoliul de produse Băneasa cuprinde făinuri, griş, pesmet, mălai şi o gamă completă de paste din toate tipurile de grâu şi forme în ambalaje destinate consumului individual sau celui din industria HoRECA. Gama de paste făinoase cuprinde 11 branduri, printre care cele mai cunoscute sunt Băneasa, Csaladi, Antonio di Vaio, Pasta Buona şi Pasta Erika.
La eveniment, MP Băneasa va dezvălui noutăţile ce vor fi lansate în acest an, pe care le vom putea degusta în cadrul demonstraţiilor de gătit.

Înscrierile la cea de-a V-a ediție a Retail & Horeca Distribution, unicul eveniment B&B dedicat exclusiv industriei de distribuție continuă până pe data de 13 Martie 2020. Până în acest moment au confirmat prezenţa peste 25 de companii de distribuţie din întreaga ţară, numeroşi furnizori FMCG, dar şi furnizori de soluţii şi servicii pentru industria de distribuţie. Modern Buyer așteaptă şi în acest an un număr de circa 180 – 200 de participanţi din diverse regiuni ale țării, din rândul companiilor specializate în distribuția către TT sau HORECA, dar şi al furnizorilor de soluții pentru acest sector: software, ambalaje, training, logistică, transport ș.a.


Structura evenimentului Retail & Horeca Distribution
:


Conferință și dezbateri în plen
Facilităm accesul la date relevante despre evoluția pieței de distribuție, proiectele celor mai relevanți jucători prezenți la nivel național și regional, trenduri și cifre-cheie. Analizăm perspectivele anului 2020 în acest sector împreună cu antreprenorii din industrie, managerii din FMCG ș.a.

Expo Hall: Lasă-ți produsele să vorbească pentru tine!
Spațiu expozițional pus la dispoziția furnizorilor care doresc să își prezinte soluțiile și inovațiile dedicate comerțului tradițional și operatorilor HoReCa. Expozanții vor beneficia de standuri personalizate unde pot organiza prezentări de produse și unde își pot invita partenerii de prezenți la eveniment.

Cină de afaceri
Retail & Horeca Distribution Business Dinner este un excelent prilej de dialog între antreprenorii din idustria de distribuție și partenerii lor din FMCG. Cina de afaceri din seara zilei de 19 martie 2020 va oferi invitaților posibilitatea de a găsi noi arii de colaborare, într-o atmosferă relaxată.

Eveniment susţinut de: