JYSK inaugurează două magazine noi, în București și Timișoara, și ajunge la 84 de unități

323

JYSK România inaugurează două magazine noi în România pe 20 februarie 2020, unul în București și unul în Timișoara. Odată cu inaugurarea celor două magazine, JYSK ajunge la 84 de unități în România.

Noul magazin JYSK din București se află pe Strada Fizicienilor nr. 15b, sector 3, și are o suprafață totală de 1.580 m2. În București, compania JYSK mai are opt magazine, iar în apropierea Capitalei a deschis recent încă două unități, în Afumați și Balotești. După ziua inaugurării, JYSK București Fizicienilor va fi deschis în fiecare zi, de luni până sâmbătă, între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

Noul magazin JYSK din Timișoara este amplasat pe Calea Buziașului Nr. 11 și are o suprafață totală de 1.400 m2. Va fi cel de-al treilea magazin JYSK din Timișoara. După ziua inaugurări, magazinul va fi deschis în fiecare zi, de luni până duminică, între orele 10.00 – 20.00.

Cele două evenimente de deschidere vor avea loc joi, pe 20 februarie, de la ora 08.00. Atât în magazinul JYSK București Fizicienilor, cât și în JYSK Timișoara Buziaș, clienții sunt așteptați la un eveniment special cu o mulțime de surprize, muzică, oferte de deschidere și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți din fiecare magazin care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață.

“Pe 20 februarie adăugăm două magazine noi în portofoliul JYSK și ne bucurăm că, astfel, vom fi mai aproape de clienții noștri. În București, magazinul din Strada Fizicienilor are o poziționare foarte bună, în locul fostului magazin Lidl, fiind ușor de accesat de clienții din cartierele Dristor și Titan și nu numai. În Timișoara, aveam până acum magazine nordul și în sudul orașului, iar acum ne extindem într-o zonă nouă, Buziaș. Pentru cele două deschideri am pregătit evenimente speciale, cu multe surprize pentru clienți și cu oferte speciale de deschidere la peste 1500 de produse”, a declarat Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

“Planurile noastre de expansiune nu se opresc aici. Tinta noastra este să avem 150 de magazine în România, să fim prezenți în toate orașele cu peste 20.000 de locuitori, astfel încât cât mai mulți români să aibă acces facil la magazinele JYSK. Ne dorim să deschidem cât mai multe magazine într-un timp cât mai scurt, din păcate însă stocul de spații de retail disponibile este insuficient. Pentru magazinele noastre căutăm spații moderne, de aproximativ 1.350 mp, dar ne este din ce în ce mai greu să găsim spații potrivite conceptului nostru, mai ales în orașe mari, precum București și Timișoara. Este un motiv în plus pentru care ne bucurăm că inaugurăm în aceeași zi două magazine în două orașe mari”, spune Hristu Geoge, Development Manager JYSK România.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 52 de țări și numără un total peste 23.000 de angajați și peste 2.800 de magazine. Retailerul a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 84 de magazine.