Modern Buyer lanseaza ghidul “Importatori si Distribuitori in Retail & Horeca”

Modern Buyer a lansat ghidul “Importatori si Distribuitori in Retail & Horeca”, un instrument de lucru destinat atat producatorilor europeni care doresc sa gaseasca parteneri pe piata romaneasca, cat si companiilor locale care doresc sa aiba o imagine cat mai ampla a celor mai relevanti jucatori din acest segment.
Am prezentat in acest produs disponibil exclusiv in limba engleza, in format electroic (pdf), cele mai importante 65 de companii de import & distributie care acopera mai multe canale de distributie: retail modern, comert traditional, Horeca, lanturi de benzinarii, magazine specializate (baby food, cosmetice, Pet Food, magazine cu produse bio & wellbeing).

Am selectat companii care importa si distribuie o gama larga de articole acoperind peste 20 de categorii relevante precum: alimente de baza (grocery), produse lactate, sosuri, conserve de legume si fructe, baby food, condimente, paste, ceaiuri si cafea, dulciuri, bauturi (racoritoare, vinuri, bere, spirtoase), produse congelate (fructe si legume, peste si fructe de mare, pizza, inghetata s.a.), produse de ingrijire personala pentru adulti si copii, produse pentru ingrijireaa casei, detergenti etc. De asemenea, am selectat si prezentat cativa importatori de produse de nisa, specializati in distributia de alimente bio, alimente fara gluten, produse dietetice, alimente pentru persoane cu intoleranta la gluten sau lactoza, bauturi pentru sportivi samd.

Fiecare companie selectata este prezentata prin informații-cheie precum:
– Denumire;
– Cifra de afaceri;
– Persoana de contact (nume si functie)
– Date de contact (adresa, telefon, email)
– Tipurile de canale de vanzare acoperite
– Categorii de produse din portofoliu;
– Parteneri externi/Branduri;
– Depozitele operate (numarul, localizarea acestora si tipul depozitului;
– Puncte de vanzare deservite (numarul acestora)

Potrivit datelor centralizate de Modern Buyer in luna aprilie 2016, direct de la companii, cei 65 de importatori au o cifra de afaceri cumulata de 1,3 miliarde de euro. Peste 50 de companii prezentate in ghid au o acoperire nationala, in principal prin intermediul retelelor modern de retail, dar si prin distributie proprie sau prin subdistribuitori. Impreuna, cei 65 de importatori & distribuitori opereaza, imreuna, aproape 200 de depozite logistice in intreaga tara, dispun de peste 6000 de masini si au circa 11.000 de angajati.

Ghidul a fost lansat in parteneriat cu companiile Pall-Ex Romania, Delamode Romania, Arobs Transilvania si 5Sterne Deutchland.
Produsul este disponibil la pretul de 140 euro + TVA si poate fi comandat incepand de astazi, completand formularul de comanda si trimitindu-l pe email la maria.hurduc@modernbuyer.ro sau carmen.ionescu@modernbuyer.ro. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la 031.4253892 sau 0729880041