Modern Buyer a lansat publicația digitală Legume- Fructe: Raftul Bio

Cu ocazia evenimentului cu același nume, desfășurat la București în iunie 2021, Modern Buyer a lansat publicația digitală Legume-Fructe Raftul Bio. Modern Buyer şi IQ Arconsult vă invită să regăsiţi în paginile publicației digitale Legume- Fructe: Raftul Bio o analiză unică, dedicată sectorului de fructe şi legume ecologice din România. Indiferent că sunteţi producători autohtoni, distribuitori, ambalatori sau achizitori în retail, veţi descoperi în acest instrument de lucru date de piaţă actuale pentru decizii inspirate şi curajoase.

Partenerii de la Mednet Marketing Research au creionat un profil al consumatorilor de fructe şi legume ecologice, mai mulţi fermieri au dezvăluit câteva ingrediente ale succesului lor, iar colaboratorul nostru, Ionuţ Parfente, IQ Arconsult, a adunat o serie de informaţii ample despre sortimentul existent pe rafturile marilor retaileri, sursele de achiziţii, dinamica preţurilor în mai multe categorii de produse şi diferenţele faţă de segmentul convenţional, semnalizând tendinţele şi inovaţiile prezente la raft.

Am mai inclus în analiza noastră informaţii valoroase despre strategia de diferenţiere a marilor comercianți, o listă a producătorilor români care au câştigat un loc binemeritat pe rafturile raioanelor bio din retail, precum şi o trecere în revistă a oportunităţilor din categorii diverse.

În fine, nu puteau fi neglijate soluţiile de ambalare dedicate fructelor şi legumelor ecologice, așadar vă invităm să descoperiţi în paginile următoare unde suntem astăzi din punct de vedere al soluţiilor de ambalare disponibile la raft şi unde ar trebui să fim.
Noi credem că agricultura ecologică reprezintă o șansă pentru România, iar prin conținutul oferit în publicația digitală Legume- Fructe: Raftul Bio ne-am propus să punctăm toate argumentele în favoarea dezvoltării unui business în acest segment.

Cu speranţa că veți descoperi un produs foarte util, vă dorim lectură plăcută!