Metro aniversează 25 de ani de la primul magazin deschis în România

Metro Cash & Carry România aniversează anul acesta 25 de ani de la deschiderea primului magazin de tip cash & carry pe piața din România. Peste 1.500 de clienți, 20 furnizori și 17 angajați sunt alături de companie de la bun început, din 1996. Compania deservește astăzi peste 500.000 de clienți profesionisti în toată țara, revânzători, HoReCa si alte companii și operează unul dintre cele mai mari centre logistice din România la Stefanestii de Jos. În ultimii ani, Metro România a dezvoltat cea mai mare comunitate de antreprenori din comerțul de proximitate, care numără astăzi peste 1.470 de magazine sub franciza LaDoiPași.

În fața schimbărilor majore provocate de contextul pandemic, Metro a lansat DISH, o platformă cu soluții digitale dezvoltate cu sprijinul antreprenorilor din industria ospitalității, pentru a asigura vizibilitatea online și a crește eficiența afacerii lor. Utilizarea acestor soluții digitale asigură relevanță în mediul online pentru companiile HoReCa, unde majoritatea clienților caută și cumpără produse.

După lansarea de anul trecut a platformei de livrare MSHOP, prin care clienții HoReCa pot comanda online produsele de care au nevoie, compania a anunțat lansarea oficială a aplicației Metro, care oferă soluții pentru afacerile independente, printre care: lista de cumpărături digitală cu produsele disponibile în magazin, toate facturile în format digital, cardul Metro direct în telefon sau balanța punctelor de loialitate.

După ce în 2019 a finalizat platforma One Roof, de la Stefaneștii de Jos, în valoare de peste 40 de milioane de euro, Metro Cash & Carry și, automat, toți clienții și partenerii săi, au beneficiat imediat de eficientizarea operațiunilor și a fluxului de marfă către magazine.

Pentru a marca cei 25 de ani de prezență pe piața locală, compania va demara campania Povestea Metro esti TU. De 25 de ani. Declinată atât pe canale interne, cât și externe, campania este un manifest de mulțumire dedicat angajaților, clienților și furnizorilor săi.

Compania Metro operează în 34 de ţări şi are peste 100.000 de angajaţi în întreaga lume. În exerciţiul financiar 2018/19, Metro a generat vânzări de 27 mild euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here