Merlin’s Beverages își diversifică portofoliul, intrînd pe segmentul ceaiurilor și al limonadelor

Merlin’s Beverages, producătorul băuturilor răcoritoare premium cu adaos de vitamine și minerale Vitamin Aqua, și-a diversificat portofoliul de produse lansând două rețete de limonadă și trei variante de ceaiuri.

În segmentul limonadelor, compania a mizat pe doua rețete – lemon și lime & mint iar în categoria de ceaiuri producătorul român inovează lansând produse ce se diferențiază de cele prezente deja pe piață. Este vorba de trei sortimente de infuzii de ceai – negru, verde și ceai alb – un concept mai nou pentru piața din România și chiar din Europa. „Infuziile de ceai se diferențiază de restul produselor de tip ice tea pentru că noi folosim infuzie, nu arome și nici un alt ingredient artificial”, a precizat sales manager-ul Merlin’s Beverages, Eduard Alexianu.

Cele cinci băuturi au un conținut scăzut de calorii și nu conțin îndulcitori artificiali. Produsele sunt disponibile deja pe rafturilor mai multor rețele de retail modern dar și în comerțul tradițional.

Merlin’s Beverages este un business pornit în 2015 din dorința de a oferi consumatorilor din România un concept la modă în Occident – băuturile cu funcționalitate benefică/ functional beverages, însă aproape necunoscut în țara noastră până acum câțiva ani. Prin investițiile derulate în anul 2017, compania are o capacitate de producție de un milion de unități pe lună. Anul trecut, compania a raportat o cifră de afaceri de 9,66 milioane de lei (2 milioane de euro).